Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila se intilneste astazi pe Municipal cu Juventus Falticeni

CF Braila va evolua astazi pe teren propriu in compania echipei Juventus Falticeni si porneste cu prima sansa la victorie, rezultat care i-ar permite sa iasa din zona retrogradarii. Pentru a pregati acest joc, pe linga antrenamentele zilnice Vasile Darie a sustinut si un amical in compania echipei din Liga a IV-a, SC Adevarat. Pe antrenorii celor doua formatii nu i-a interesat rezultatul, ci exersarea unor scheme tactice in vederea jocurilor pe care le au de disputat in acest week end.
Inaintea disputei directe formatia braileana ocupa locul al 15-lea in timp ce adversara sa se afla doua pozitii mai sus. Din acest tur de campionat la Juventus, antrenor secund este Marius Lup, cel care se ocupa inainte de pregatirea portarilor la Cetatea Suceava.
La partida de astazi in tribunele stadionului Municipal s-ar putea sa se afle reprezentanti ai echipelor Otelul si FCM Bacau pentru a urmari evolutia jucatorilor Botas, Neta si Bosoi. Din surse care doresc sa-si pastreze anonimatul am aflat ca primii doi jucatori sint monitorizati de echipa galateana in timp ce Bosoi a redevenit o prioritate pentru echipa din cel de al doilea esalon fotbalistic.
Partida de pe Municipal va incepe la ora 17.00 si va fi arbitrata de o brigada formata din Ionel Boharu (Ilfov) - Ion Manciu (ilfov) si Jenel Dimache (Ialomita). Observator FRF a fost desemnat Ion Ursachi din Bacau.

Viitorul Insuratei spera la un egal in fata ex-divizionarei B

Daca la partidele disputate anterior jucatorii si conducatorii nou promovatei CSO Ianca se gindeau ca pot obtine macar un punct, astazi in fata liderei elevii lui Adrian Baldovin pornesc din start cu sansa a doua. Formatia din Snagov a cistigat toate cele sase partide disputate pina acum, a marcat 18 goluri si a primit doar cinci. Principalii marcatori ai oaspetilor de astazi sint Radulescu cu opt goluri si Spinu cu trei reusite. FC Snagov, la care evolueaza si brailenii Olenic, Rosu si Bogos a invins cu 2-0 in etapa a doua pe teren propriu pe Viitorul Insuratei.
In partida de astazi gazdele nu pot conta pe atacantul Ionel Gatiu, suspendat o etapa, iar oaspetii pe Iulian Bogos, pedepsit in aceasta saptamina de FRF cu patru etape de suspendare.
Viitorul Insuratei se deplaseaza astazi la Portul Constanta. Va fi un meci dificil pentru elevii lui Sandu Minciu insa antrenorul echipei Viitorul este optimist, la fel ca inaintea disputei de la Calarasi, acolo unde formatia sa a reusit sa smulga un punct.
"Este un meci greu, dar sintem increzatori in fortele noastre, avem un moral bun si speram sa mai adaugam un punct la zestrea noastra", a declarat antrenorul echipei din Insuratei.
Viitorul Insuratei a disputat miercuri dupa-amiaza un meci amical cu FC Steaua Braila. Echipa din esalonul superior s-a impus cu 2-1 la capatul unui joc extrem de spectaculos, cu multe faze de poarta. Matei si Anghelina au marcat pentru Viitorul, Marius Iorga pentru FC Steaua.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii