Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila risca sa nu joace in retur din cauza datoriilor

In timp ce echipa fanion a orasului se afla in cantonament la Slanic Moldova la stadionul Municipal lucrarile de renovare sint in toi.
Primul obiectiv aflat in vizorul constructorilor de la Concivia este vestiarul oaspetilor si toate celelalte dependinte aferente acestuia.
Urmatoarea escala de pe lista constructorilor o reprezinta vestiarul gazdelor si in cele din urma va fi renovata si tribuna oficiala.
Ivan Dinu, managerul clubului stie cine a declansat cosmetizarea Municipalului nu insa si sumele care vor fi alocate sau de unde provin ele.
"Nu am fost chemat la stadion cind s-a luat aceasta hotarire. Directorul executiv Iancu Teodorescu m-a anuntat telefonic de inceperea lucrarilor de la stadion. Am fost instiintat ca decizia de reamenajare a vestiarelor ii apartine lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetean si ca acestea au fost incredintate societatii Concivia. Nu stiu insa cit vor costa lucrarile si cine va suporta cheltuielile. Desi teoretic s-a discutat despre alocarea unui buget, practic acesta inca nu exista" a declarat, ieri, Ivan Dinu, managerul CF Braila.

Vom avea stadion, dar nu se stie daca vom avea echipa

Sursa citata a mai mentionat faptul ca pe adresa clubului au sosit somatii de la FRF, ultima chiar in ianuarie 2007 privind neachitarea unor datorii restante. Daca acestea nu se vor onora intr-un termen foarte scurt CF Braila risca sa nu fie programata in retur.
"Am discutat de multe ori despre bugetul echipei, dar situatia ramine in continuare provizorie. Avem datorii restante si pe primul loc sint cele de la FRF pentru cartonasele galbene si rosii primite de jucatorii braileni anul trecut. Mai sint datorii legate de inscrierea echipei in campionat si altele pe care trebuie sa le onoram pentru a stinge litigiile cu anumiti jucatori. Provizoratul se prelungeste si nu este bine. Inca nu stim pe ce bani contam pentru a asigura baza materiala echipei de seniori si pentru a organiza Centrul de copii si juniori. Bunavointa exista, dar deocamdata ea nu se materializeaza si, drept sa va spun, nici lotul pe care il avem in acest moment, din punctul meu de vedere nu rezolva problema evitarii retrogradarii" a mai adaugat Ivan Dinu.
Precizam ca la firma Concivia, pachetul majoritar de actiuni este detinut de societatea "Bursagrirom", unde actionar majoritar este presedintele CJ. Reamintim ca la sfirsitul anului trecut, Gheorghe Bunea Stancu a declarat ca va aloca un buget pentru a scoate din impas fotbalul brailean. Ieri, presedintele CJ nu a putut fi contactat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii