Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila II a invins Steaua Braila intr-o partida de verificare

In planul de revigorare a fotbalului brailean Ionel Iuga are in vedere verificarea tuturor fotbalistilor tineri, de perspectiva atit de la echipele divizionare, cit si de la cele care activeaza in Liga a IV-a si in Campionatul Judetean de fotbal. Potrivit acestei idei, pe care a promovat-o inca de la venirea sa la echipa fanion a orasului, Iuga a creat o CF Braila II care, in fiecare luni, sustine partide amicale cu echipele care promit din campionatele organizate de Asociatia Judeteana de fotbal.
Luni, in componenta Mitrea (Botas) - Moroianu, Pascu, Hristian - M. Coman, Perca, Munteanu, E. Coman - Rosu, Mita, Mindroasa CF Braila II a avut-o drept partenera de pregatire pe Steaua Braila ocupanta locului al noualea din seria I a Campionatului Judetean, echipa fara nume sonore deocamdata, dar care are in componenta jucatori foarte tineri, de 15 si 16 ani.
Evident ca meciul a fost la discretia trupei conduse in teren de experimentatul mijlocas al Petrolului Costel Rosu, iar scorul le-a fost net favorabil gazdelor.
De la invingatori o impresie buna au lasat Perca, jucatorul Petrolului, dar care acum evolueaza la Avintul Ciresu, Mita de la CS Faurei, M. Coman, Munteanu si Mindroasa de la Centrul de copii si juniori ai CF Braila in timp ce de la echipa patronata de Huseiyn Tekinalp au iesit in evidenta portarul Serbu, fundasul stinga Adrian Coman, mijlocasii Subtirica, Alin Martinescu, Gagu, dar si virful de atac Teodor Lupascu.
"Este o idee mai veche a mea de a colabora cu toate echipele din judet. Sa lasam la o parte ura si interesele personale si cu totii sa ne mobilizam pentru a crea la Braila o echipa formata numai din jucatori braileni. Ma bucur ca Huseyin Tekinalp si-a creat aceasta scoala de fotbal, iar prin prisma relatiilor foarte bune dintre cele doua grupari CF Braila sa aiba prima optiune asupra celor mai valorosi jucatori de la Steaua Braila. Sper ca in urma colaborarii dintre noi de cistigat sa aiba in final fotbalul brailean" a declarat Ionel Iuga la finalul jocului de verificare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii