Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila a demarat pregatirile in vederea returului cu vistieria goala

Luni, la ora 12.00, conform planificarii, lotul restructurat al CF Braila a efectuat primul antrenament sub comanda antrenorului Ionel Iuga si a secundului sau Adrian Baldovin.
La aceasta sedinta de pregatire au participat 14 jucatori braileni precum si cei trei galateni care au facut parte din lot si in tur, Ghidarcea, Macare si Girleanu. Berceanu si Rosu au venit la stadion, dar au urmarit antrenamentul colegilor lor de pe margine. O ora mai tirziu a sosit si Nicu Ciocea jucatorul acceptind sa revina la Braila dupa ce in tur a activat la Dunarea Calarasi.
Cu toate ca lotul actual al echipei fanion a orasului Braila este poate cel mai putin valoros de dupa 2000, Ionel Iuga si-a pastrat o doza de optimism in privinta realizarii obiectivului, mentinerea echipei in Liga a II-a.
"Sintem la un inceput de drum. Eu mi-am asumat o mare responsabilitate, sa construiesc o noua CF Braila, numai cu jucatori de pe plan local, dar sa si mentin fotbalul brailean in cel de al doilea esalon valoric al tarii. Sper sa se aloce cit mai repede bugetul si sa ne apucam serios de treaba. Sa nu se uite ca echipa CF Braila nu este a lui Iuga, ci a orasului si ar fi mare pacat ca acest oras sa nu mai aiba o formatie in Liga a II-a" a declarat Ionel Iuga.
Tehnicianul brailean s-a declarat multumit de faptul ca la prima sedinta de pregatire au participat si jucatorii echipei CS Faurei Mita, Calatoaie si Tandalache.
"Vreau sa multumesc pe aceasta cale primarului Virgil Cosoreanu care a inteles ceea ce vrem noi sa facem la Braila si ne-a trimis cei mai buni jucatori de la CS Faurei. Mi-as dori ca pina la urma sa se rezolve transferurile celor doi componenti ai Viitorului Insuratei, Cosmin Dobre si Pislaru pentru ca sint jucatori care ne pot ajuta in tentativa noastra de a mentine CF Braila in acest esalon" a mai adaugat Ionel Iuga.
Lotul pe care va miza CF Braila in retur are, deocamdata, urmatoarea componenta: Budur si Mitrea portari; Ciocea, Bosoi, Ghidarcea, Olenic, Zarnescu, E. Coman, Hristian, Pascu, fundasi; Rosu, Bandarica, Calatoaie, Perca, Girleanu, Macare, M. Munteanu, mijlocasi; Berceanu, Mindroasa, Mita.

Actuala conducere a CF Braila este hranita in continuare cu iluzii

Desi mai tot timpul s-a declarat ca va ajunge la valoarea handbalului feminin, fotbalul brailean este in fata celei mai negre perioade ale sale de dupa 2000. Cind au fost bani conducatorii Daciei si-au batut joc de ei. In tur, echipa fanion a orasului avea o componenta, in retur alta. Acelasi lucru s-a intimplat si la nivelul antrenorilor.
Pe vremea lui Mihai Ciobanu am avut cea mai performanta echipa, dar antrenorul galatean era unul cu personalitate si asemenea indivizi nu au fost niciodata acceptati la Braila. Banii s-au cheltuit fara sa se construiasca nimic si am ajuns in situatia in care trebuie sa ne resemnam cu gindul ca vom retrograda in Liga a III-a.
Ideea de a se crea o echipa cu braileni este foarte buna, dar ea nu se poate construi peste noapte, fara bani si fara riscuri. O asemenea initiativa cere timp si rabdare. Ivan Dinu, Ionel Iuga si Iancu Teodorescu s-au angrenat la o munca foarte dificila insa ei nu pot aduce bani de acasa pentru realizarea obiectivului.
Echipa a demarat pregatirile cu o saptamina mai tirziu, tocmai pentru a se rezolva, intre timp, si spinoasa problema financiara dar totul a ramas ca "in tren".
CF Braila nu are deocamdata nimic in cont, ci doar datorii, unele chiar foarte mari.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii