Skip to main content

"CET" va intrerupe apa calda pentru efectuarea reviziei anuale

Conducerea operatorului local de termoficare a anuntat ca lucrarile aferente reviziei tehnice anuale vor avea loc din a doua jumatate a acestei luni si vor dura aproximativ 3 saptamini. De asemenea, a precizat ca procedura va presupune si intreruperea furnizarii apei calde. "In perioada 20 august - 10 septembrie 2007, SC "CET" Braila va intrerupe furnizarea apei calde menajere la blocurile si agentii economici racordati la reteaua de termoficare pentru efectuarea lucrarilor de revizii si reparatii planificate anual", se arata intr-un comunicat de presa emis de furnizorul local de termoficare.
De mentionat este ca si anul trecut revizia a demarat in a doua jumatate a lunii august, dar a durat numai circa 5 zile, spre deosebire de anul 2005, cind SC "CET" nu a oprit furnizarea apei calde pentru efectuarea acelorasi lucrari de verificare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu