Skip to main content

"CET" se muta in oras

Dupa adjudecarea de catre SC "CET" SA a licitatiei privind vinzarea etajului VI din cladirea institutului de cercetare "Ceprohart", operatorul local de termoficare pregateste actele premergatoare mutarii sediului de pe platforma chimica de la Kilometrul 10 in noua achizitie. Concret, Consiliul de Administratie al SC "CET" a convocat pentru data de 3 septembrie Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in cadrul careia va fi luata in discutie modificarea actului constitutiv al firmei, astfel incit prin aprobarea de catre actionari sa se valideze mutarea sediului. Astfel, potrivit propunerii de modificare, sediul societatii SC "CET" va fi B-dul Alexandru Ioan Cuza nr. 3 etajul VI. "Daca se aproba modificarea statutului in AGA in sedinta de la inceputul lunii viitoare, vom face repede amenajari minime si cel mai tirziu pina la finele aceleiasi luni vrem sa ne si mutam", ne-a declarat directorul general al SC "CET", Ionel Patrascu.
De asemenea, o alta modificare a actului constitutiv al societatii vizeaza adaugarea a inca doua coduri de activitate in obiectul secundar: "cercetare-dezvoltare in stiinte fizice si naturale" si "fabricare de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice".
Reamintim ca la finele lunii trecute, SC "CET" a adjudecat licitatia cu suma de 767.000 lei fara TVA, privind vinzarea etajului VI al cladirii in care isi are sediul SC "Ceprohart" SA Braila. De mentionat este ca tot in cladirea "Ceprohart" si-au cumparat spatii Comisariatul regional al Garzii de Mediu Galati, cel mai probabil spatiul urmind sa fie ocupat de structura locala a institutiei, precum si Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu