Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CET IMPITI!

Ce timpiti sintem ca ii lasam pe astia sa-si bata joc de noi. Ce timpiti sintem ca nu ne mai intereseaza ce se intimpla cu banii pe care stam la coada ca sa-i platim la Fisc. Ce timpiti sintem ca nu ne mai scandalizam cind auzim ca alesii locali ne scuipa intre ochi si isi voteaza venituri dolofane si avantaje cacalau. Ce timpiti sintem ca nu sarim sa-i tragem de urechi pe consilierii municipali pentru ce au indraznit sa faca in ultima sedinta a CLM, cind s-a discutat si pe marginea situatiei de la "CET" SA.
Ce au facut? Pai, asta e problema ca, in spiritul traditiei pe care au mostenit-o de la predecesorii lor, consilierii municipali nu au facut nimic. Nimic bun pentru noi, astia care contribuim din greu, pentru ca ei sa-si ia salariile la timp. De altfel, consilierii stiu sa sara unii la altii atunci cind se cearta, vezi Doamne, pe "principii politice". Aia de la PRM ii acuza pe aia de la PSD care, la rindul lor, dau la gioale celor din PD. Toata lumea se bate cu toata lumea atunci cind nu exista nici un motiv de cearta. In schimb, toti consilierii se imbratiseaza si mimeaza un pupat pe obraji precum mafiotii cind e vorba sa le fie lor mai bine decit le este in prezent. Nu mai departe de ieri, cind a fost vorba sa stie si lumea asta care cotizeaza ca proasta la bugetul local cam ce hal de leafa are directorul "CET" SA, liberalul Nicu Bajan, interesele consilierilor municipali s-au grupat imediat, adoptind o pozitie ultradefensiva. E drept, au fost citeva voci (Grigore Potec si Vasile Varga) care s-au rasculat impotriva colegilor care vroiau sa tina la secret salariul lui Bajan. Nu s-a intimplat insa nimic. Cei cinci consilieri municipali, este vorba despre Petrica Popa (PNL), Sorin Bosneag (PSD), Ion Sterian (PNL), Constantin Teodorescu (PNL) si Stelian Barbu (PRM), care fac parte din AGA de la "CET" SA, urmeaza sa primeasca un procent de 15% din leafa directorului Bajan (iata cit de bine se inteleg liberalii cu pesedistii, cu peremistii, cu naiba sa-i ia!). De ce sint cinci membri in Adunarea Generala a Actionarilor, cit de necesara este prezenta lor aici si cu ce ocazie iau ei lunar 15% dintr-o leafa pe cit de imensa, pe-atit de secreta? - iata citeva intrebari la care nimeni nu se va sinchisi sa ne raspunda noua, contribuabililor. Si au dreptate consilierii municipali: pe timpiti nu trebuie sa-i bagi in seama!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii