Mergi la conţinutul principal

Certificatul de cazier judiciar poate fi obținut și în perioada Sărbătorilor Pascale

* potrivit polițiștilor, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, serviciul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar va fi asigurat și în zilele de 14 aprilie (Vinerea Mare) și 17 aprilie (a doua zi de Paște)

 

 

 

Brăilenii pot obține certificatul de cazier judiciar și pe perioada Sărbătorilor Pascale.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, serviciul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar va fi asigurat și în zilele de 14 aprilie (Vinerea Mare) și 17 aprilie (a doua zi de Paște). ”La Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, pe perioada Sărbătorilor Pascale 2023, pentru eliberare de documente și pentru validarea identității persoanelor care doresc să obțină certificate în format electronic, prin intermediul platformei hub.mai.gov.ro , va fi deschis doar ghișeul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/de integritate comportamentală din municipiul Brăila, situat pe str. Ana Aslan nr. 39 (sediul Poliției Municipiului Brăila), în zilele de 14 și 17.04.2023, în intervalul orar 10.00-14.00”, se arată în comunicatul transmis de la IPJ Brăila.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro