Mergi la conţinutul principal

Centrul de Creație lansează Concursul “Tradiții și obiceiuri”, adresat brăilenilor de toate vârstele

• concursul are ca scop cunoașterea, conservarea și valorificarea tezaurului cultural, autentic brăilean, prin promovarea colindelor, a datinilor și a obiceiurilor strămoșești din zona Brăila • înscrierea la concurs se face până pe 5 decembrie 2022

 

Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și Primăria Municipiului Brăila organizează, în intervalul noiembrie-decembrie 2022, prima ediție a Concursului județean “Tradiții și obiceiuri”. Evenimentul are ca scop cunoașterea, conservarea și valorificarea tezaurului cultural, autentic brăilean, prin promovarea colindelor, a datinilor și obiceiurilor strămoșești din zona Brăila, prin păstrarea tradițiilor și a entității naționale, precum și implicarea comunității în perpetuarea actului cultural.

Concursul “Tradiții și obiceiuri” este adresat tuturor iubitorilor de tradiții și obiceiuri din județul Brăila, fără limită de vârstă.

Înscrierea la concurs se face până în data de 5 decembrie 2022, în baza unui  dosar de preselecție, ce trebuie să conțină fișa de participare, o declarație privind acordul de prelucrare a datelor personale și materialul video/audio în format MP3 și/sau WMA, care vor fi trimise Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, cu sediul în Municipiul Brăila, Piața Traian, nr. 2 sau electronic, la adresa de e-mail festival.braila@gmail.com.

În urma preselecției va fi admis un număr de 10 participanți din județul Brăila, ce vor evolua în cadrul acestui eveniment. Aceștia vor fi răsplătiți cu premii, după cum urmează: premiul I -700  lei, premiul II - 500 lei, premiul III - 400 lei.

Pentru mai multe detalii referitoare la înscrierea la preselecția acestui concurs dar și alte detalii accesați pagina de facebook a organizatorului facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila. Informații suplimentare se pot afla și la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, cu sediul în Municipiul Brăila, Piața Traian nr. 2. 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro