Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Celhart Donaris isi va majora capitalul social cu 2,7 milioane de euro

Producatorul de hirtie si celuloza Celhart Donaris din Braila isi va majora capitalul social cu echivalentul a 2,7 milioane de euro, prin emiterea de noi actiuni, a anuntat vineri compania.
Cresterea capitalului social a fost aprobata de Adunarea Generala a Actionarilor in sedinta din 1 iunie.
Celhart are in prezent un capital de 25,4 milioane de lei, potrivit datelor transmise de companie bursei Rasdaq.
Celhart Donaris a raportat anul trecut pierderi de aproximativ 3,3 milioane de lei, dupa ce in 2004 a incheiat exercitiul financiar cu un profit de 500.000 de lei. Cifra de afaceri a companiei a scazut in 2005 cu 18% fata de nivelul din anul precedent, ajungind la 60,2 milioane de lei.
Actionarul majoritar al Celhart Donaris este compania Ecopack SA, care detine 77,7% din capitalul social al societatii. Un alt actionar este SIF Banat-Crisana, cu 20,8% din titluri.
Grupul Ecopack, care mai detine companiile Ecopack Ghimbav si Ecopaper Zarnesti, a preluat Celhart in 2004.
Actiunile Celhart Donaris sint listate la bursa Rasdaq, ultima tranzactie realizindu-se in luna februarie a acestui an, la un pret de 1,20 lei pe actiune.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii