Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel putin 11 morti intr-un atentat comis in capitala irakiana

Un numar de 11 persoane au murit si alte 21 au fost ranite ca urmare a unui atentat sinucigas cu masina-capcana, comis joi intr-un cartier siit din Bagdad, potrivit unor surse din cadrul ministerelor de Interne si al Apararii, citate de AFP.
Explozia vehiculului-capcana a provocat incendierea unui camion care transporta gaz si se afla in apropiere, pe o strada din cartierul Jadriyah, au precizat aceleasi surse.
Autoritatile anuntasera dimineata moartea a trei persoane, intr-o serie de atacuri cu tiruri de mortiera comise in sudul capitalei irakiene.
Aceste noi atacuri intervin la o zi dupa o serie de atentate cu masina-capcana, soldate cu moartea a 190 de persoane in capitala irakiana, dintre care 140 intr-o piata din cartierul Al-Sadriyah, majoritar siit.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii