Mergi la conţinutul principal

Cei mai valoroși atleți brăileani au participat la Cupa LPS Brăila

* concursul de verificare a reunit la start 50 de atleți juniori * “Toți sportivii care au ca obiectiv clasarea pe podium au arătat că sunt în grafic cu pregătirea”, spune profesoara Anilena Anton

 

După o perioadă de antrenamente în sală, atleții brăileni de la grupele de performanță ale celor două cluburi, CSM Brăila și LPS Brăila, și-au verificat stadiul de pregătire în cadrul unei competiții amicale, Cupa LPS. Un concurs care s-a desfășurat în sala Carantina și la care au participat atleții juniori.

La juniori I, Denisa Balaban, atletă pregătită la LPS Brăila de profesorul Fănel Ionescu, a câștigat două probe, 50 m garduri și 50 m plat. Aceeași performanță au realizat-o Alexandru Șendrea și Denis Neacșu de la CSM Brăila. Primul și-a trecut în cont tot două locuri întâi, la 50 m garduri și la triplusalt, iar cel de-al doilea s-a impus în probele de 50 m plat și săritura în lungime. Ambii atleți menționați sunt pregătiți de profesoara Irina Roată. Tot la această categorie de vârstă, sportivii Darius Techiu, de la LPS Brăila, a bifat două locuri doi, la 50 m garduri și 50 m plat, iar colegii lui de club, Raul Cîrlan și Mihai Burtea, s-au clasat pe locul al doilea la triplusalt, respectiv locul al treilea la 50 m plat.

La juniori II, Anghel Răzvan, de la LPS Brăila, a avut de asemenea o evoluție foarte bună, încununată cu două victorii în probele de 50 m garduri și 50 m plat. Tot pe locul întâi s-a clasat Andeea Mocanu la 50 m garduri, o probă în care podiumul a fost completat de colegele ei, Andreea Marinescu, locul al doilea și Bianca Eftimie, locul al treilea.

Cosmin Moise de la LPS Brăila a ocupat locul al doilea la 50 m garduri, iar la săritura în lungime s-a clasat pe poziția a treia, Ștefan Lîlă de la CSM Brăila, sportiv pregătit de profesoara Anamaria Codreanu, și-a trecut în cont un loc întâi la săritura în lungime și două locuri trei, la 50 m garduri și 50 m plat, iar colegii lui de club, Claudiu Dima și Laurențiu Stan s-au clasat pe locul al doilea la 50 m plat, respectiv săritura în lungime. Tot la juniori II, Rareș Serafim, de la LPS Brăila, a câștigat proba de triplusalt masculin.

La juniori III, Robert Bălin, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu, poate fi considerat performerul competiției pentru că a câștigat trei probe, 50 m garduri, 50 m plat și săritura în lungime. Răzvan Ștefănescu, de la LPS Brăila, s-a impus în proba de triplusalt și a ocupat locul al treilea la 50 m garduri, iar colegul lui de club, Robert Iordache, și-a trecut în cont un loc doi la triplusalt și un loc trei la 50 m plat. Mario Garozea, de la CSM Brăila, a bifat două locuri doi, la 50 m plat și la săritura în lungime iar la 50 m garduri a ocupat poziția a treia.

“La acest concurs de verificare au participat 50 de sportivi de la cele două cluburi brăilene, iar concluzia finală este una optimistă în perspectiva competițiilor indoor care vor începe în luna ianuarie, 2022.

Toți sportivii care au ca obiectiv clasarea pe podium au arătat că sunt în grafic cu pregătirea. A fost un concurs reușit”, ne-a declarat profesoara Anilena Anton, coordonatoarea acestei competiții de verificare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro