Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cei mai talentati prescolari braileni, intr-un spectacol de amploare la Teatrul "Maria Filotti"

Scena Teatrului "Maria Filotti" a reunit, duminica, prescolari din aproape toate gradinitele din municipiu, intr-un spectacol cultural - artistic de amploare intitulat sugestiv "Dati-ne aripi sa zburam!".
Spectacolul ajuns la cea de-a V-a editie a fost montat cu prilejul Zilei de 1 iunie, iar in cadrul lui au avut loc evenimente care au reusit sa atraga publicul larg de toatre virstele, dar mai ales copiii. Astfel, un alt punct de atractie al evenimentului a fost reprezentat de o expozitie de jucarii cu tombola organizata in holul Teatrului, la care parintii si bunicii au avut posibilitatea sa cistige premii pentru copiii lor si totodata sa ia parte la un scop nobil. In acelasi timp, la intrarea in Teatru s-au amenajat citeva standuri cu jucarii donate de parinti sau copii, unde cei mici si-au masurat puterea de negociere, incercind sa-i convinga pe ceilalti sa achizitioneze, contra unor sume modice, obiectele expuse. Inspectorul de specialitate, Dumitra Dumbrava, a precizat ca beneficiile materiale rezultate in urma acestor doua initiative vor fi donate unei gradinite din mediul rural. Pe scena special amenajata, si-au prezentat programele: grupuri de copii si solisti vocali, care au facut dovada a ceea ce au invatat intr-un an de zile, sub indrumarea cadrelor didactice, spre incintarea parintilor si apropiatilor care au umplut sala. Spectacolul a debutat cu Gradinita nr. 48 care a prezentat citeva momente vesele, poezii, cintece, urmate de un moment poetic interpretat de micuta Corina Preda, de la Gradinita nr. 23. Corul de copii al Gradinitei nr 56 a interpretat cintece vesele si ritmate pe tema copilariei. Prescolari de la gradinitele 4, 5, 8, 12, 23, 26, 28, 30, 33, 37, 39, 40, 42, 47, 49 imbracati in costume specifice multicolore au prezentat cu mult talent si dezinvoltura caracteristica virstei dansuri sportive, ritmice, populare, moderne si de societate. Alaturi de acestia s-au prezentat pe scena solistii vocali: Diana Vlad, de la Gradinita nr. 6, Gabi Buduleanu si Stefania Neagu, de la Gradinita nr. 37, si solisti instrumentali: Cosmin Munteanu (fluier) si Lorina Giurea, care a incheiat spectacolul interpretind imnul european "Oda bucuriei", in aplauzele necontenite ale parintilor entuziasti. Spectacolul "Dati-ne aripi sa zburam!" a fost organizat de Inspectoratul Scolar Judetean si Teatrul "Maria Filotti".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii