Mergi la conţinutul principal

Cei mai performanţi agenţi economici brăileni şi-au împărţit Topul Firmelor

Topul Firmelor din Brăila, eveniment ajuns la cea de-a XXI-a ediţie, a evidenţiat firmele care au excelat, pe parcursul anului 2013, în domeniul lor de activitate. Acordarea de diplome şi distincţii a avut loc, joi, 23 octombrie, în sala de festivităţi Regal Events&Ballroom din incinta fostului club "Progresul". Organizator a fost, ca de fiecare dată, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Brăila care, în premieră, după ceremonia de premiere, a invitat participanţii să rămână la un Bal al Oamenilor de Afaceri. Circa 200 de patroni şi administratori de firmă au dat curs acestei invitaţii, deconectându-se preţ de câteva ore cu programul muzical şi umoristic pregătit de organizatori.
În topul firmelor, întocmit de specialiştii CCIA după criteriile de performanţă îndeplinite de-a lungul anului 2013, au intrat, în general, agenţii economici de tradiţie, care au rezultate bune în mod constant. Firme precum Şantierul Naval "Vard" Brăila SA sau "Agricost" (arendaşul Insulei Mari a Brăilei n.n.) şi-au dovedit din nou întâietatea în domeniile lor de activitate. Cum era de aşteptat, "Concivia" SA şi "Tancrad" SRL, firme care au câştigat o mulţime de contracte cu bani publici, s-au clasat pe primul loc în domeniilor construcţiilor rezidenţiale, respectiv construcţiilor de drumuri. Ca surprize, putem cosemna prezenţa doar pe locul III a firmei "Braiconf", la categoria " Întreprinderi Mari - fabricarea articolelor de îmbrăcăminte". La această categorie, pe locul I s-a situat firma "Rojin Textile" SRL, iar locul II a fost ocupat de "Enter 2" SA.
Pe domeniul "Publicitate", la categoria "Întreprinderi mici", "Double P Media" SRL, editorul cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei", a ocupat locul II, prima poziţie fiind adjudecată de firma "Media Set" SRL, iar cea de-a III-a de "Edmunt Media Serv" SRL. Demn de menţionat este şi faptul că editorul cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei" a primit şi Trofeul de excelenţă, care se acordă dacă vreme de 5 ani consecutiv societatea de clasează pe primele 3 locuri la categoria aferentă.
În topul exportatorilor, pe primul loc s-a situat, anul trecut, şantierul naval "Vard" Brăila SA, pe doi "Braiconf" SA, în domeniul fabricării de articole de lenjerie de corp, iar pe locul trei a fost producătorul de încălţăminte "EMMGI PROD" SRL.
"Topul Firmelor a devenit un element de consecvenţă în activitatea Camerelor de Comerţ din România, ce readuce anual în atenţie reuşita în afaceri, indiferent de context sau în ciuda acestuia, bazată pe capacitatea de adaptare a jucătorilor scenei economice la fluctuaţiile permanente din acest domeniu.
Ajuns la cea la a XXI-a ediţie, Topul promovează valorile prin ierarhizarea obiectivă a firmelor pe baza criteriilor financiare de performanţă", a declarat Ştefan Fusea, preşedintele CCIA Brăila.
După decernarea titlurilor de excelenţă către toate firmele câştigătoare - câteva zeci la număr, împărţite pe domenii şi categorii - s-a dat startul Balului Oamenilor de Afaceri. Participanţii, pentru care spaţioasa sală de festivităţi din incinta fostului club "Progresul" s-a dovedit aproape neîncăpătoare, au avut prilejul să se amuze copios cu un mic spectacol umoristic susţinut de caricaturistul Costel Pătrăşcan, dar şi să asculte muzică bună, cântată de Nicolae Voiculeţ, un maestru al naiului. Programul artistic a mai cuprins o reprezentaţie a trei talentaţi dansatori din rândul comunităţii greceşti din Brăila, iar în restul serii antrenul a fost asigurat de formaţia "DeLaFUN".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro