Mergi la conţinutul principal

Cei doi tâlhari din Şuţeşti, arestaţi pentru 30 de zile

este vorba despre doi fraţi, Ali Marian Florin şi Ali Ionuţ, faţă de aceştia fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile • când au comis tâlhăria, atacatorii i-au aplicat mai multe lovituri victimei de 89 de ani şi apoi au imobilizat-o în pat

 

Judecătoria Făurei a spus “Da” la prounerea de arestare preventivă făcută de procurori faţă de cei doi tâlhari din Şuţeşti, reţinuţi pe ordonanţă. Doi fraţi, Ali Marian Florin şi Ali Ionuţ, au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ei pot face contestaţie împotriva măsurii.

În data de 23 ianuarie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a celor doi inculpaţi, din familia Ali, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, măsura fiind admisă.

Din probatoriul administrat în cauză, arată procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei, rezultă că, în seara zilei de 21 ianuarie, inculpaţii Ali Marian şi Ali Ionuţ, împreună cu suspectul B.P. de 14 ani, au convenit să acţioneze în paguba persoanei vătămate D.S., în vârstă de 89 de ani, din comuna Şuţeşti, despre care ştiau că locuieşte singură. Ei au decis să sustragă bani şi bunuri de valoare, care să poată fi valorificate uşor. În jurul orei 23.00, cei doi inculpaţi şi suspectul de 14 ani au pătruns în curtea şi apoi în locuinţa persoanei vătămate prin escaladarea gardului şi prin efracţie. Au intrat apoi în camera în care dormea victima iar suspectul B.P. i-a aplicat lovituri la nivelul toracelui, ce necesită pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiiri medicale, pentru a o determina să le remită toţi banii, după care a imobilizat-o în pat. La rândul său, inculpatul Ali Marian Florin i-a cerut persoanei vătămate pe un ton imperativ să indice locul în care îşi păstra banii, ceea ce i-a creat acesteia o puternică stare de temere, mai ales că exista posibilitatea ca bătrâna să fie chiar ucisă în urma loviturilor primite. Ulterior, inculpaţii Ali Marian şi Ali Ionuţ au scotocit în cameră şi au găsit o geantă de damă în care persoana vătămată îşi păstra economiile, respectiv suma de circa 3.000 lei şi 100 euro, pe care au sustras-o. Din fericire, bătrâna a scăpat cu viaţă în urma atacului.

În acest caz, cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor în care inculpaţii au comis fapta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro