Mergi la conţinutul principal

Cei 230 de tineri de la Penitenciarul Tichilești l-au primit pe Moș Nicolae

* darurile au fost pregătite de preoții și de credincioșii Parohiei "Nașterea Domnului", din Bariera Călărașilor * de Sfântul Nicolae, preotul capelan Cristian-Adelin Bocioagă a oficiat Sfânta Liturghie și i-a binecuvântat pe tinerii deținuți

 

Daruri pentru tinerii privați temporar de libertate de la Penitenciarul Tichilești, în marea sărbătoare a Sfântului Ierarh Nicolae, Ocrotitorul Brăilei.

Potrivit comunicatului trimis de părintele Rareș Bucur, purtătorul de cuvânt al Eparhiei Dunării de Jos, în ziua de 6 decembrie a.c., cei 230 de tineri din Centrul de Detenție Brăila - Tichilești (noua denumire a Penitenciarului pentru Minori și Tineri Tichilești) au primit daruri din partea Parohiei "Nașterea Domnului", din municipiu, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

Astfel, în ziua de cinstire a Sfântului Ierarh Nicolae, a fost oficiată Sfânta Liturghie la Capela "Sfinții Apostoli Petru și Pavel", din cadrul penitenciarului de la Tichilești, după care bucuria sărbătorii s-a extins până în secțiile de deținere și în camere, la fiecare tânăr deținut.

"Preotul capelan Cristian-Adelin Bocioagă i-a vizitat și i-a binecuvântat pe cei 230 de tineri deținuți, după care le-a oferit pachete cu dulciuri, fructe, iconițe și cărți de rugăciune pregătite special pentru ei și donate, cu generozitate, de parohia brăileană "Nașterea Domnului", din Bariera Călărașilor. Activitățile desfășurate în cadrul acestui penitenciar de minori și tineri s-au derulat cu respectarea prevederilor legale în vigoare pentru perioada de pandemie pe care o traversăm", ne-a precizat pr. Rareș Bucur.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu