Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CEC oaiele mele vreau, ma?!

Saltim-bancul Gigi Becali s-a trezit din nou cu mufa la cearceaf. Si a dat buzna pe la ziarele care nu au ce scrie, ca sa-i anunte pe jurnalisti ca el vrea sa cumpere CEC-ul. Ca de ce sa-l ia ungurii sau grecii? Personal, putin imi pasa daca Becali va fi primit la licitatia privind vinzarea CEC (ca cica n-are experienta in domeniul bancar) si daca va reusi sa si cistige. Ma gindesc totusi ca ar fi bine daca CEC-ul va incapea pe mina oierului miliardar. Pai, la cit de darnic se da ciobanul luminii, pagubitii de la FNI, care au fost imbirligati cu CEC-ul in contracte, ar avea o mica speranta ca-si vor recupera macar 10% din lovelele pe care le cheltuie acum S.O. Vintu.
In rest, toate bune si glumete. Caci nea Gigi a mai zis, tot cu ocazia anuntului ca vrea sa preia CEC-ul din mers, ca este sigur ca din 2009 va fi presedintele Romaniei. "Iliescu, Constantinescu, Basescu, cu ce sint astia mai destepti sau mai frumosi decit mine? Cu nimic! Ca sint mai cultivati si vorbesc mai frumos, e adevarat, dar si eu vorbesc cu Liiceanu si Dan Pavel. Stiu si eu cuvinte d'astea pompoase, dar nu le folosesc pentru ca nu vreau sa zica lumea...", s-a laudat GG Becali, dupa care a incheiat aproape apocaliptic: "Am americanii de partea mea, vorbesc cu serviciile (n.r. - de securitate) in fiecare zi, imi trimit mesaje zilnic. Este clar, le plac americanilor!"
Bineinteles ca Becali are americanii de partea lui. El baga oile in saivan, iar americanii se reped sa ne, pardon, sa le mulga. Hai Dinamo!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii