Mergi la conţinutul principal

Ce se întâmplă ”Când apare copilul”? Răspunsul îl aflați duminică, la Teatrul ”Maria Filotti”

• spectacolul ”Când apare copilul” de Andre Roussin, regia Laura Moldovan, îi are în prim plan pe actorii Ramona Gîngă și Valentin Terente

 

Ce se întâmplă ”Când apare copilul”? Pentru a afla răspunsul trebuie să veniți duminică, 19 mai, la Teatrul ”Maria Filotti”, de la ora 18.00, la Sala Mare. Atunci este programat acest spectacol, piesa fiind scrisă de Andre Roussin (traducerea Andrei Bantaș), regia Laura Moldovan.

”Venirea pe lume a unui copil este o responsabilitate care în familia Jacques generează o serie de conflicte, întrebări, încurcături comice, efervescente și intense. Când dulce, când amar, dinamic și optimist, textul lui Andre Roussin trece testul timpului prin abordarea unor subiecte extrem de actuale. Legea privind sancționarea avorturilor, oportunitatea politică, familia, iubirea, educația, toate se regăsesc într-o explozie de situații comice și neprevazute”, afirmă regizoarea Laura Moldovan.

În distribuția spectacolului îi veți regăsi pe actorii Valentin Terente (Charles Jacquet), Ramona Gîngă (Olympe Jacquet), Dan Moldovanu/Gigi Antonescu (Domnul Jacguet), Flori Popa (Madeleine Lonant), Therese (Emilia Mocanu), Blanca Doba (Annie Jacquet), Adelin Ilie (Georges Jacquet). Scenografia - Raluca Polea.

Bilete puteți achiziționa fie de la Agenția Teatrală, fie prin intermediul site-ului www.blt.ro.

Mai trebuie spus că weekendul acesta se joacă și spectacolele ”Take, Ianke și Cadâr” (regia Radu Nichifor” și ”TOC, TOC” (regia Alex Bogdan), biletele fiind deja epuizate.

 

S-au pus în vânzare biletele la premiera ”În plină glorie”!

Weekend viitor, pe 25 și 26 mai, Teatrul ”Maria Filotti” vine cu o nouă premieră: ”În plină glorie” de Peter Quilter, regia Slava Sambriș, scenografia Adrian Suruceanu.

“În plină glorie, este o tragicomedie despre soarta unei femei celebre și bogate din America, New York-ul anilor ‘40. Este o poveste reală a faimoasei Florence Foster Jenkins, cântăreața care a intrat în istoria muzicii ca “cea mai proastă soprană din lume”. Un spectacol despre credință și sacrificiu”, afirmă regiozorul Slava Sambriș.

Distribuție:

Florence Foster Jenkins – Monica Ivașcu

Cosme McMoon – Ciprian Chiricheș/Dragos Ionița

St Clair - ValentinTerente

Dorothy - ElenaAndron

Maria - SilviaTariq

Dna Johnson – Fluori Popa

Comentator radio – Sever Bârzan

Avanpremiera va avea loc sâmbătă, 25 mai, iar premiera duminică, 26 mai. Bilete găsiți pe www.blt.ro și la Agenția Teatrală.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro