Ce mai fac tinerii din Braila? | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Ce mai fac tinerii din Braila?

Intrebarea de azi: "Crezi ca iti poti face un viitor in Braila?"

Calu Mihai Valeriu, clasa a XI-a - "Se poate face un viitor oriunde, dar ca sa il faci in Braila trebuie sa stii sa faci de toate si sa nu-ti fie rusine nici sa dai cu matura si nici sa te crezi important daca iesi dintr-o firma cu renume. Important e sa vrei sa iti faci un viitor, nu conteaza unde... Chiar si in Braila, un oras plin de tineri cu multa imaginatie si cu un viitor frumos".
Dereli Roxana Camelia, clasa a X-a - "Tinerii din Braila s-au saturat de acest oras, unii dintre ei daca nu reusesc sa plece in alte orase pe perioada anilor de liceu, cu siguranta dupa terminarea liceului vor pleca. Facultatile din Braila nu sint prea multe, dar stim cu totii ca aici nu ne putem face un viitor, deoarece angajarile se fac mai mult pe bani, cunostinte etc. Viitorul nu-l putem face in Braila atit din acest motiv cit si din cauza oamenilor care-l distrug".
Ilie Andreea, clasa a XII-a - "Nu prea se poate face un viitor in Braila, deoarece multi tineri dupa ce termina liceul se duc in orase universitare; cei care ramin in Braila sint tinerii care nu au posibilitatea financiara de a isi continua studiile. Pentru a-si asigura un viitor ajung uneori sa dea in cap oamenilor pe strada".
Augustin Marius Gabriel, clasa a XI-a - "Nu iti poti face un viitor in Braila. Este un oras fara viitor. Personal, cum intilnesc prima ocazie de a parasi orasul, plec. Nu poti avea un viitor aici in primul rind datorita economiei. Un alt factor ar fi socialul. Lumea este rea si competitia incorecta. Locuind aici (pe viitor) accepti faptul ca nu te poti adapta la alte situatii si alte medii sociale. In mod cert, Braila nu este un oras infloritor."
Munteanu Diana Andreea, clasa a XI-a - "Pai Braila e un oras care din ce in ce mai mult creste din punct de vedere financiar. Asta se vede prin hipermarketuri, masini si case. Se poate face un viitor in Braila, mai ales daca se vor mai deschide si anumite firme, care sa ofere locuri de munca tinerilor. Daca ar mai creste si salariul simplilor angajati ar fi mult mai bine pentru nivelul de trai, dar aceasta problema nu e numai in Braila, ci si in toata tara."


Intrebarea pentru editia viitoare: "Considerati ca profesorii sint tot timpul impartiali si corecti atunci cand le pun note elevilor? Si daca nu, de ce nu sint?"

Asteptam raspunsurile si opiniile voastre la adresa de e-mail obiectiv_junior@yahoo.com , cu mentiunea pentru "Ce mai fac tinerii din Braila?", impreuna cu datele voastre personale (nume, prenume, varsta, anul de studiu).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro