Mergi la conţinutul principal

Ce înseamnă să fii idiot! Cazul atacatorului de la Brăila Mall

E sămbătă seara, mergi să te distrezi, să te simţi bine şi uiţi numărul paharelor de alcool.

Nu-i un păcat capital că te-ai îmbătat. Istoricii spun că marele Winston Churchill stătea mai mult beat decât treaz şi uite că a reuşit, totuşi, să îşi facă treaba ca prim ministru în al doilea război mondial.

Problema este ce faci după ce ai luat-o pe ulei. Că dacă eşti idiot din naştere ajungi să faci nişte prostii mai mari decât tine şi să înfunzi puşcăria pentru următorii 30 de ani.

Vă sună cunoscut filmul? Da, este vorba despre atacatorul de la mall-ul din Brăila, care tocmai a primit o pedeapsă record pentru că s-a dat şmecher nevoie mare după o noapte de beţie.

Faptele le ştiţi: individul a furat o maşină, a călcat oameni nevinovaţi, a fugit de poliţie şi apoi a intrat cu maşina în Brăila Mall, în încercarea eşuată de a omorî câţiva oameni.

Cică el voia să atragă astfel atenţia românilor să nu mai accepte să fie sclavi în ţara lor. Doamne-Dumnezeule, o fi şi asta o metodă să vrei să omori oameni nevinovaţi pentru că îţi filează ţie lampa naţionalismului.

Dar ce treabă aveau brăilenii doborâţi precum popicele de atacatorul de la mall cu presupusa sclavie în care este ţinut poporul român?

Lasă că 30 de ani (sentinţa nu este definitivă) o să aibă timp atacatorul de la mall să mediteze la această temă şi să realizeze că atunci când eşti idiot, obţii ceea ce meriţi. (Cel Mai Prost Din Curtea Şcolii)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro