Mergi la conţinutul principal

Cazul “Irish”. Ai provocat scandal în club sau în bar? Pedeapsă: 5 ani interdicție în orice alt bar sau club din Brăila!

O să comentăm un pic ceea ce s-a întâmplat la restaurantul Irish, zilele trecute.

Pentru cei care nu sunt la curent, “interpolul” Mihai Dănuț Soare a provocat un scandal monstru, lovindu-l cu pumnul în gură pe un fost copil de mingi de-al său. Nu este pentru prima oară când Soare provoacă scandaluri publice, dar nu avem noi timp acum să facem lista bătăilor în care a fost implicat acest Soare, despre care presa spune că ar fi liderul grupării din Obor. Dar, stați puțin, în Obor există “o grupare interlopă” și autoritățile (SRI, Poliția, Parchetul) nu fac nimic pentru a trage obloanele peste această “grupare”?

În primul rând, este regretabil că un restaurant de 4 stele, cum este Irish, nu este în stare să asigure liniștea clienților săi. Eu după scandalul ăsta nu aș mai călca în Irish până când nu aș vedea vreo 20 de huidume la ușă, care să poată interveni înainte ca vreun cetățean să se gândească măcar să ridice glasul (nu pumnul) la alt cetățean aflat în local.

În al doilea rând, deși nu suntem adepții interdicțiilor, trebuie luate măsuri coercitive atunci când se depășesc în mod flagrant normele de bun simț. Așadar, am propune ca persoanele care provoacă scandaluri în baruri și cluburi să primească interdicție de a mai călca, timp de 5 ani, în oricare alt bar sau club din Brăila. Ai sărit la bătaie într-un local? Foarte bine, atunci Asociația Barurilor și Cluburilor din Brăila (ABCB), care ar trebui să se înființeze cât mai repede, să facă front comun și să nu mai permită intrarea în incinta localurilor care compun această asociație a persoanelor care au provocat scandal. Exact ca în cazul controlului judiciar sau a arestului la domiciliu, acolo unde individului i se restrâng niște drepturi pentru că, evident, a încălcat niște reguli. O să spuneți că în acele cazuri, măsura este luată de niște judecători. Așa este, dar localurile au dreptul să își selecteze clienții. O fi discriminare sau nu, în momentul în care tu, că te numești Soare sau Popândău, îmi aduci prejudicii provocând scandaluri la mine în bar, ar trebui să am dreptul să nu te mai primesc a doua oară. Timp de 5 ani să nu mai ai dreptul să calci nici măcar într-un bar sau club din Brăila (aici ar trebui ca localurile să fie unite). Și să vedem noi apoi pe unde își vor mai etala așa-zișii interlopi figurile, mașinile scumpe și hainele de firmă. Probabil că în acel moment își vor face un bar al lor, unde să se poată tăia cu cuțitele până nu mai pot, ceea ce ar fi o veste minunată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro