Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cazatura fatala de la 12 metri

Petrus Dobritoiu de 55 ani, din Braila, si-a pierdut viata intr-un accident stupid. El a cazut de la o inaltime de circa 12 metri, de pe o pasarela pe care circula cu bicicleta.
Potrivit primelor cercetari, barbatul s-ar fi agatat din neatentie intr-o bucata de fier de pe pasarela, a alunecat de pe bicicleta si s-a prabusit in gol, de la circa 12 metri, aterizind pe linia de cale ferata.
Citeva femei care locuiau in zona si care, intimplator, il urmareau cu privirea, au vazut ca la un moment dat, pe la jumatatea podului, silueta biciclistului a disparut, pur si simplu. Dupa citeva secunde, acesta s-a prabusit in gol. Femeile au anuntat imediat Salvarea si Politia, insa, cind echipajul de pe Ambulanta a sosit la fata locului, nu a mai avut ce face decit sa constate decesul. "Noi eram aici, in strada, si l-am vazut pe pasarela. Eu nu m-am deplasat acolo, sa-l vad dupa ce a cazut, ca nu suport asa ceva. L-am vazut din poarta, a parcurs distanta asta, cam jumatate din drum, pe unde este bicicleta, si la un moment dat, fata mi-a zis: "Mama, anunta Salvarea, ca a cazut deja!" Asta a fost. Si am anuntat Salvarea", ne-a spus una dintre femei. Un barbat venit la fata locului, pentru a vedea ce s-a intimplat, l-a recunoscut pe biciclist ca fiind un vecin de cartier, muncitor la un abator, si le-a dat politistilor citeva indicii referitoare la zona aproximativa in care locuieste acesta. Trupul victimei a fost ridicat cu ajutorul pompierilor, dupa care a fost transportat la morga. "Traversa o pasarela care era la inaltime fata de calea ferata, iar in cadere, cred ca s-a lovit si a decedat. Interventia noastra a fost putin mai dificila datorita malurilor abrupte ale terasamentului", ne-a declarat plt. maj. Gigel Bordeianu, ISU Braila. Localnicii din zona spun ca daca hotii nu ar fi furat grilajul metalic care era montat pe marginea pasarelei, ar fi fost posibil ca barbatul sa fi scapat cu viata.
Ieri, la morga Serviciului de Medicina Legala a fost autopsiat cadavrul barbatului de 55 de ani, iar medicii au constatat ca Petrus Dobritoiu era baut in momentul in care a cazut de pe pasarela. Rezultatele probelor recoltate a demonstrat ca acesta avea o alcoolemie de 2,7 la mie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii