Mergi la conţinutul principal
Candidații PSD în dialog cu cetățenii

CAZASU – CANDIDAT POPESCU ALEXANDRU: ”Îmi doresc să aveți încredere în mine, în echipa mea și în proiectele noastre”

Dragi cetățeni ai comunei Cazasu,

 

Sunt onorat să pot anunța candidatura mea pentru funcția de primar al comunei noastre.

Comuna Cazasu are nevoie de o schimbare, de un suflu nou, de oameni cu viziune care s-au evidențiat prin lucruri pozitive și care își doresc sa își lase amprenta în administrația locală, în care interesul cetățeanului sa fie pe primul loc.

 

Prioritățile mandatului meu vor fi infrastructura, educația, sănătatea, mediul de afaceri, cultura și cultele, domeniul social. Totodată, am identificat soluții la problema privind mijlocul de transport în comun și, nu în ultimul rând, sportul se numără printre priorități.

 

Proiectele pe care le voi propune pentru comuna noastră vor beneficia atât de fonduri guvernamentale, cât si de finanțare externă -  fonduri europene pe care le așteptăm de foarte mult timp la Cazasu.

În acest demers, voi beneficia de sprijinul unei echipe puternice, iar în parteneriat cu domnii Mihai Tudose, europarlamentar, și Iulian Francisk Chiriac, președintele Consiliului Județean Brăila, voi face din Cazasu un loc mai bun și mai prosper.

 

Îmi doresc sa aveți încredere în mine, în echipa mea și în proiectele noastre!

Nu voi dezamăgi cetățenii din Cazasu!

Doamne ajută!

 

 

Francisk Iulian Chiriac, președintele CJ:  ”Va face lucruri bune în Cazasu, o comună care se va dezvolta doar dacă iese din cercul intereselor personale”

 

Alexandru e un om pus pe fapte mari și care are determinarea necesară de a pune comuna Cazasu pe locul meritat!

 

E un om serios, care știe ce înseamnă respectarea cuvântului dat. Va face lucruri bune în Cazasu, o comună care se va dezvolta doar dacă iese din cercul intereselor personale și intră în cel al intereselor locuitorilor.

Succes, Alexandru!

 

Ai tot sprijinul meu și al Consiliului Județean.

 

REALIZĂRI 2020 – 2024

 

Pentru comuna Cazasu, administrația județeană PSD a alocat aproximativ 3 milioane lei pentru susținerea proiectelor  de dezvoltare ale comunei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro