Mergi la conţinutul principal

CASTING! Se caută brăileni care să joace într-un film românesc despre Revoluţie

* castingul se adresează persoanelor cu vârsta peste 18 ani, iar înscrierile se fac până mâine, direct la Casa de Cultură din Piața Poligon, între orele 10:00-19:00

 

 

 

 

Dacă îți dorești să apari într-un film, asta e șansa ta! Libra Film Production, prin agenția ConnectCasting, caută persoane cu vârsta peste 18 ani pentru un film de lungmetraj românesc care se va filma în Brăila, în perioada ianuarie-februarie 2022.

Înscrierea pentru participare se face direct la Casa de Cultură din Piața Poligon (Brăila), în perioada 7-8 decembrie 2021, între orele 10:00-19:00. Mai multe detalii despre casting puteţi afla la numerele de telefon 0770.784.525 (Maria), 0744.269.279 (Mădălin) sau pe email: casting@connectcasting.ro, cu subiectul “Casting Brăila”.

Lungmetrajul care se va filma anul viitor la Brăila se numeşte „SIBIU ’89”, în regia lui Tudor Giurgiu, fiind inspirat din evenimente reale. Filmul prezintă evenimentele din Decembrie 1989, aşa cum s-au văzut ele la Sibiu, unde Armata şi Miliţia/Securitatea au tras unii în alţii, într-un haos de nedescris. Haosul generalizat al acelor zile a dus la sechestrarea într-un bazin acoperit aflat în incinta unei unităţi MAN a peste 300 de oameni bănuiţi a fi “terorişti”. Lungmetrajul urmăreşte destinul bizar al unui căpitan de Miliţie, prins în vâltoarea evenimentelor.
 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu