Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Casieriile "Electrica" se redeschid astazi

In cursul acestei zile, Sucursala locala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) redeschide casieriile proprii, dupa o perioada de doua saptamini, in care s-a lucrat intens la implementarea noului sistem de citire/facturare/incasare a consumului de energie electrica de la consumatorii casnici. Dupa cum a explicat conducerea sucursalei, se asteapta ca, in perioada pina la primirea de catre casnici a facturilor prin posta, la casierii sa se prezinte doar clientii care au de efectuat alte operatiuni decit plata consumului de energie electrica. De altfel, la toate casieriile precum si la centrul de relatii cu clientii este afisat un anunt prin care SDFEE Braila indeamna consumatorii casnici sa astepte sosirea facturilor prin posta inainte de a veni la casierii. "Casieriile SDFEE Braila se vor deschide in data de 18 ianuarie, ora 8.00. Pentru prevenirea aglomerarilor, va rugam sa va prezentati la casierie numai dupa ce veti primi prin posta factura de energie electrica. Eventualele reclamatii se pot transmite la telefon 929 sau, in scris, la sediul SDFEE Braila, din strada Plevna nr. 23" se precizeaza in anunt.
Reamintim ca, la finele anului trecut, pentru implementarea noului sistem de facturare "Open SGC" functional din aceasta luna, conducerea "Electrica" a anuntat ca, in perioada 31 decembrie 2005 - 17 ianuarie 2006, casieriile "Electrica" Muntenia Nord SDFEE Braila sint inchise.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii