Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cascadorii la betie

A facut echilibristica pe cablurile retelei de curent electric, timp de doua ore. Este cazul unui tinar de 27 de ani din Braila, care, dupa ce a baut cu prietenii, s-a urcat in virful unui stilp de iluminare stradala si a dat un adevarat spectacol. Circa doua sute de persoane s-au adunat in zona, si l-au urmarit cu sufletul la gura pe barbatul care ba statea agatat intr-o mina, ba facea flotari agatat de fire, intre doi stilpi de iluminat.
Nicolae M., cunoscut sub porecla de Ulise, nu este la prima isprava de acest gen. Cind bea mai mult, acestuia i se face dor de aventura, si urca pe diversi stilpi, amenintind ca se arunca in gol. ultima data, acum circa doua luni, Ulise a urcat in virful antenei Romtelecom, in semn de protest ca nu are de lucru. Atunci, adjunctul sefului politiei judetene, comisarul Ionel Sirbu, i-a gasit un serviciu, astfel ca, de aceasta data, Ulise a protestat, la modul general, privind dificultatea de a trai in Romania. Ieri, barbatul nu s-a mai deranjat sa se duca in centrul orasului, ci s-a urcat pe un stilp al retelei de iluminat stradal chiar in cartierul in care locuia, iar dupa ce echipa de interventii a intrerupt curentul, el a inceput sa se plimbe intre stilpi, prins de cablurile de electricitate. Agatat la inaltime, individul s-a amuzat sa faca exercitii precum spagatul, sau flotari, si a speriat multimea, atunci cind unul dintre fire i s-a rupt sub picior. Intre doua evolutii de gimnastica, el cerea bautura, promitind ca, dupa ce mai bea putin, coboara si se lasa luat de politisti.
"Ba, pui vodca sau nu? Pui vodca? Pune vodca acolo si dupa ce beau, cobor! Zau cobor!", striga Ulise, dupa care, nervos ca nu primeste bautura, a inceput sa zgiltie lampa de iluminat prinsa de stilp. Intre timp, suparati ca sint in pericol sa pirada meciul Steaua-Poli Timisoara, unii dintre vecinii sai ii cereau de jos sa coboare, ca sa se poata da drumul la curentul electric, in cartier: "Ulise, vrem sa vedem meciul! Hai, mai, Ulise, da-te jos de acolo !".
"Il cunosc, da-l incolo, ca sta in apropiere! A mai facut o data asa, dar eu nu stiu ce se asteapta, asteapta sa se dea ala jos. Nu se da jos de acolo, pina nu-i face ceva ! Vai de capul lui, a baut ceva si acum, uite !", ne-a declarat un vecin de-al tinarului.
"A urcat acolo de nebun! Nu e prima oara cind face asa ceva. Nu am reusit sa-l conving sa se dea jos. Daca acuma-i beat, ce poti sa faci cu el? Nu mai judeca!", ne-a spus si bunica acestuia.
In final, Ulise a fost dat jos cu forta, cu ajutorul unei masini de interventie, el fiind prins si tras in cupa autovehiculului, in timp ce se afla agatat pe cabluri. El a fost dus la spital, pentru a fi calmat, insa politistii sint siguri ca nu va trece mult timp, pina la urmatoarea catarare a acestuia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii