Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Casatorie de proba" la Winmarkt

Reprezentantii "Winmarkt" si "Consiliul Local al Tinerilor" (CLT) au organizat joi, 14 februarie, un concurs inedit de "Ziua Indragostitilor". Nu mai putin de patru cupluri si-au demonstrat spontaneitatea si originalitatea in cadrul competitiei "Casatorie de Proba". Miza concursului a fost cistigarea a doua verighete din aur.
Siguri de sentimentele ce ii leaga, cei opt concurenti au trecut prin probele de foc propuse de organizatori. Spectacolul de la "Winmarkt" a inceput cu break dance, trupa coordonata de Memo reusind sa capteze atentia brailenilor prin miscarile acrobatice realizate.
Prima proba a concursului a constat in prezentarea partenerului. Indragostitii au descris calitatile jumatatii lor. Unii au fost cuceriti de firea vesela a partenerului, de ambitie, de maniere, de latura spirituala, altii de privire, de temperamentul coleric sau de sufletul de copil. In cadrul celei de-a doua probe, concurentii au fost pusi in situatia de a mima sentimentele care ii leaga. Spectatorii au fost de parere ca a fost una dintre cele mai haioase probe. Cea de-a treia proba a fost cea a juramintelor. Indragostitii si-au promis iubire, prietenie in caz de terminare a relatiei, sprijin reciproc. Unii dintre ei si-au facut declaratii atit in romana cit si in engleza. Ultima proba a fost cea de dans. Tinerii au dansat atit muzica populara cit si ritmuri latino sau blues. Perechea cistigatoare a fost cea formata din Gabriela Afrasinei, 20 de ani si Dragos Urlungeanu, 20 de ani. Cei doi au primit verighete de aur drept premiu, oferite de organizatori. Ceilalti participanti au primit cani cu toarta dubla, specifice sarbatorilor pentru indragostiti. "Si brailenii au incercat sa se alinieze acestei sarbatori pseudotraditionale. “Winmarkt” si organizatia noastra au fost parteneri pentru a oferi tinerilor si alte oportunitati de distractie. Vom continua acest gen de actiuni si de Dragobete", ne-a declarat Dumitru Girbacea, presedinte al Consiliului Local al Tinerilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii