Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Caruta zdrobita de un jeep

Grav accident de circulatie, in noaptea de marti spre miercuri, pe DN 2B, in apropierea satului Lacu Sarat. Doi sateni au ajuns la spital in coma, dupa ce o masina de teren a urcat, pur si simplu, peste caruta in care se aflau. Soferul jeep-ului, Ionut S., in virsta de 29 de ani, localnic din Lacu Sarat, se intorcea acasa, seara, dinspre Braila. El povesteste ca inainte de a intra in sat, i-a aparut in fata caruta nesemnalizata, pe care a observat-o prea tirziu si nu a mai putut evita izbitura. Impactul a fost atit de violent, incit masina de teren s-a urcat peste atelaj, pe care l-a facut praf, carutasul si sotia lui au fost aruncati pe sosea, pierzindu-si cunostinta, iar calul a fost si el grav ranit. Speriat de ceea ce s-a intimplat, soferul a inceput sa plinga: "Mergeam linistit si mi-a aparut in fata, nu am vazut decit partea din spate a carutei si am venit pe ea. Nu era semnalizata si deja era noapte. Nu am mai putut sa evit impactul. De-abia am apucat sa pun frina. Nu aveam viteza mare, va dati seama, era coloana de masini. Ce-o sa ma fac, acum?"
"In caruta se aflau un barbat si o femeie, acum in stare foarte grava. Au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta corp A, dupa care amindoi au fost transportati la Bucuresti, in stare de coma", ne-a declarat dr. Forin Stefan, directorul SAJ Braila
Politistii s-au chinuit citeva minute sa mute calul din mijlocul drumului, dat fiind ca acesta era grav ranit si refuza sa se miste. Cei citiva sateni adunati la locul accidentului comentau ca animalul trebuie omorit, pentru ca trece prin chinuri groaznice si oricum nu are sanse sa supravietuiasca.
"Conducatorul auto, din cauza conditiilor nefavorabile de trafic, respectiv intuneric, a observat foarte tirziu atelajul hipo care circula in fata sa, acesta nu a fost semnalizat corespunzator, ca urmare s-a produs tamponarea. Vom continua cercetarile, pentru a stabili cu exactitate modul in care s-a produs accidentul si daca acesta putea fi evitat de catre conducatorul auto", ne-a declarat subinsp. Doru Stancuna, din cadrul Politiei Rutiere, aflat la fata locului.
Medicii sint extrem de rezervati in privinta sanselor celor doua victime de a supravietui. In cauza s-a deschis dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii