Mergi la conţinutul principal

Carne şi brânză expirate, scoase de la vânzare

Produse alimentare expirate şi peşte comercializat în spaţii necorespunzătoare. Asta au găsit poliţiştii cu ocazia controalelor în pieţe şi magazine, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale.
Poliţia Română a dat startul acţiunilor de control pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comerţului cu produse alimentare.
Pe 14 aprilie, poliţiştii brăileni au desfăşurat acţiuni în municipiul şi judeţul nostru, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor economice. Au fost verificate unităţile specializate în comerţul cu produse alimentare, băuturi alcoolice, peşte, fructe şi legume. "Poliţiştii au controlat 9 societăţi comerciale, 7 producători particulari şi 9 persoane fizice autorizate, au verificat 29 de autovehicule şi au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.140 lei", a precizat agent şef adj. Camelia Bucur din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
De asemenea, s-au confiscat cantitatea de 33 kg de peşte, specia plătică, care nu era comercializat în condiţiile legii, şi produse alimentare (brânză, carne, caşcaval etc.), cu termenul de valabilitate expirat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro