Mergi la conţinutul principal

Carmelia Bălănică, şefa ATOP Brăila în locul lui Nicu Niţă

• membrii mini-Parlamentului judeţean au validat, recent, componenţa nominală a Autorităţii de Ordine Publică Brăila • cu această ocazie, s-a stabilit şi că PSD-ista Carmelia Dragomir Bălănică va ocupa poziţia de şef al Autorităţii, post rămas vacantat după plecarea lui Nicu Niţă în Camera Deputaţilor

 

Schimbări la vârful Autorităţii de Ordine Publică Brăila. Consilierii judeţeni au modificat o hotărâre mai veche, privind componenţa nominală a ATOP. Cu această ocazie, au validat-o şi pe social-democrata Carmelia Mariana Dragomir Bălănică, preşedintele Autorităţii.

Schimbarea vine ca urmare a plecării fostului consilier judeţean Nicu Niţă în Camera Deputaţilor, după alegerile Parlamentare din decembrie 2016. Cu puţin timp înainte de a candida pentru un mandat de deputat, Niţă fusese ales preşedintele ATOP Brăila.

Astfel, componenţa nominală a Autorităţii Teritoriale Brăila, în acest moment, arată în felul următor: Marius Ţiripa- subprefect, Constantin Glugă - inspector şef în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, Vasile Moţ - împuternicit inspector şef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, Cristian Ion - inspector şef în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dunărea, Traian Jipa - director executiv al Poliţiei Locale Brăila, Petrică Călin - reprezentantul Corpului Naţional al Poliţiştilor Brăila. De asemenea, consilierii judeţeni: Carmelia Bălănică, Florin Petre, Florin Mircea, Simona Drăghincescu,  Viorel Botea, Vasile Cortez. Ca reprezentanţi ai comunităţii: Ion Drăgan, Ştefan Racu, Milan Ciocârlan.

Reamintim că pentru activitatea desfăşurată în plen şi în comisiile de lucru, membrii ATOP Brăila beneficiază de o indemnizaţie lunară, la nivelul celei cuvenite unui consilier judeţean pentru activitatea desfăşurată în şedinţa pe comisie de specialitate. Cu alte cuvinte, vorbim despre puţin peste 300 lei pe lună.

Proiectul privind noua componenţă ATOP Brăila şi venirea Carmeliei Bălănică la şefia Autorităţii a fost aprobat în unanimitate, cu 33 voturi “pentru”.

Precizăm că ATOP s-a înfiinţat prin Legea 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române la nivelul fiecărui judeţ. Este un organism cu rol consultatitv a cărui activitate se desfăşoară în interesul comunităţii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro