Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Care v-a votat!

Nu stiu de ce ma incearca impresia ca Partidul Democrat a luat-o prin aratura ca o vaca nepriponita si flaminda. Gindind probabil ca pesedistii sint inchisi in baie fara hirtia igienica necesara pentru a-si curata imaginea minjita de lesul matusii Tamara, si ca nici liberalii nu stau prea bine in sondaje, democratii s-au apucat sa dea cu bita-n balta, de mi s-a facut greata de la atitea manevre, ghionturi si lovituri sub centura. Declaratiile din ultima perioada ale lui Emil Boc si manevrele machiavelice ale partidului pe care il conduce au reusit sa arunce in derizoriu doua teme de maxima importanta pentru felul in care ar putea functiona societatea romaneasca in urmatorii ani: CNSAS si legea lustratiei. Trisindu-si partenerul in jocul puterii de la CNSAS si jucind la cacealma in ceea ce priveste legea lustratiei, partidul lui Boc pare a adopta politica de tip ciobanesc, imaginindu-si ca jocurile de culise pe care le practica se vad la televizor altfel decit sint: lovituri taranesti de ghioaga, aplicate pe la spate, fara curaj si fara demnitatea asumarii vreunei raspunderi.
Nici de cealalta parte, in tabara liberala, lucrurile nu se desfasoara dupa principii mai bune: hamaitorii de serviciu, ai caror reprezentanti de seama sint Crin Antonescu si Ludovic Orban, au transformat scena dezbaterii publice intr-o gilceava cu iz de mahala, in care, mai nou, si-a refacut loc Dinu Patriciu care, cu minie proletara, de dincolo de paginile dosarului in care este cercetat, infiereaza Cotroceniul si Partidul Democrat.
Ratiunea pare a fi parasit zona partidelor din Alianta DA, locul lasat liber fiind ocupat de orgolii nemasurate, urme amare de paranoia si dispret cu carul. Romania se afla in postura paradoxala de a avea la Putere numai partide de Opozitie. Caci, vorba filosofului, homo homini lupus. Toata lumea e in opozitie cu toata lumea.
Alo! Bucurestiul! Aveti o tara de condus, fi-v-ar capetele intelepte si care v-a votat asemenea!
Dar nu, astia nu or sa auda strigatele, blestemele si sudalmele poporului. Alianta se va duce dracului, iar romanii probabil ca nu vor mai vota in veci combinatii de partide, cocteiluri doctrinare, asociatii, uniuni si alte asemenea fratii ori comitete. Caci mai bine orfan decit cu parinti scandalagii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii