Skip to main content

Carduri minune pentru tineri

Directia pentru Tineret Judeteana (DTJ) Braila va distribui in cursul saptaminii viitoare primele 10 carduri Euro 26 destinate tinerilor cu virsta pina-n 26 de ani. Noile produse sint instrumente care au ca scop incurajarea mobilitatii, a informarii si a implicarii tinerilor in activitatile culturale nationale si europene. Practic, cardul este o legitimatie europeana de tineret care asigura acordarea de facilitati si reduceri in spatiul european.
In Romania urmeaza a fi distribuite in acest an 120.000 de carduri. "Cardurile au aparut de ceva timp in Romania, dar au fost distribuite mai ales in orasele universitare. Acesta este primul an cind ajung si la tinerii braileni. In ciuda campaniei pe care am derulat-o in aceasta perioada, nu foarte multi tineri au optat pentru acest instrument. In cursul saptaminii viitoare vom inmina primele 10 carduri Euro 26", ne-a declarat ing. Sorin Constantin , director al DTJ Braila. In Europa exista aproximativ 4 milioane de posesori ai acestui card, iar in Romania 100.000 de persoane. Pentru cei interesati, in topul reducerilor Euro 26 din Romania se afla: activitatile din Reteaua Nationala a Muzeelor, achizitionarea de carti de la editurile Humanitas, Niculescu, Trei, ALL. Se pot obtine reduceri si la cursuri de limbi straine, operare pe calculator s.a., activitati sportive si diferite activitati culturale. Una dintre cele mai tentante reduceri este cea pentru taberele scolare, posesorii cardului Euro 26 avind posibilitatea sa mearga in diferite locuri minunate din tara cu numai 50% din pretul standard. Tinerii braileni pot merge la Arieseni-Alba, Moneasa-Arad, Nucsoara-Arges, Salatruc-Bacau, Remeti-Bihor, Singeorz Bai-Bistrita Nasaud, Codrii de Arama-Botosani, Predeal-Brasov, Blasova-Braila, Arbanasi si Monteoru-Buzau, Riul Alb-Caras Severin, Leghia-Cluj, Eforie Sud-Constanta, Padureni-Covasna, Vinatorul, Cerbul, Stejarul, Caprioara-Dimbovita, Tismana-Gorj, Costesti-Hunedoara, Sovata-Mures, Ocna Sibiului-Sibiu, Podul Inalt-Vaslui, Caciulata-Vilcea, etc. Seriile sint de cite o saptamina, preturile initiale fiind cuprinse intre 35 si 43 de RON/zi. Inscrierile se pot face la Directia Judeteana pentru Tineret din str. Tineretului nr. 47, bl A53, parter (tel. 615.975). Conducerea institutiei brailene a precizat ca inca nu a primit confirmarea pentru reducerile aferente taberelor si excursiilor din strainatate, dar ca va aduce la cunostinta publicului brailean aceste informatii imediat ce vor fi primite. Tinerii interesati de cardurile Euro 26 si de taberele nationale pot suna la numarul gratuit 0800.880.295 sau pot accesa site-ul www.euro26.ro.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu