Mergi la conţinutul principal

Caravanele de vaccinare, tot mai solicitate în județ

* timp de două zile, în comuna Gropeni, la ferma Vișani, se va afla o echipă mobilă, pentru desfășurarea procesului de vaccinare atât pentru localnici, cât și pentru angajații Agricost * de la începutul lunii, au mai fost solicitate caravane de vaccinare în localitățile Dudești, Râmnicelu, Roșiori și Bărăganu

          

Caravana de vaccinare continuă deplasările în județul Brăila, la solicitările primăriilor, dar și marilor angajatori. Potrivit unui comunicat de presă emis, ieri, de Prefectura Brăila, echipa mobilă a ajuns miercuri, 17 noiembrie a.c. în comuna Roșiori, unde au fost vaccinate 76 de persoane, respectiv 61 cu serul de la Pfizer și 15 cu vaccinul de la Johnson & Johnson. La această acțiune au participat și subprefecții județului Brăila, Nicolae Nițescu și Adin Boboc.

Totodată, Prefectura Brăila mai informează că, în zilele de 18 și 19 noiembrie, echipa mobilă de vaccinare din municipiul Brăila desfășoară activitatea de imunizare a tuturor persoanelor eligibile, dar și angajaților Agricost S.A., pentru efectuarea dozei de rapel anti-Covid, în comuna Gropeni, la ferma Vișani din Insula Mare a Brăilei.

Conform comunicatului de presă, asigurarea unei echipe mobile de vaccinare în localitate a fost solicitată de către Agricost S.A., societatea dând asigurări că va facilita astfel accesul la vaccinare pentru toți cei care doresc să se imunizeze, indiferent dacă sunt sau nu angajați ai acesteia. ”La nivelul Nucleului de coordonare a vaccinării împotriva Sars-CoV-2 Brăila s-a identificat o soluție în acest sens și s-a dispus constituirea unui echipe mobile de vaccinare arondată centrului din cadrul sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” și deplasarea la Gropeni, în zilele de 18 și 19 noiembrie, pentru asigurarea fluxului de vaccinare, în intervalul orar 10.00-16.00, la punctul de lucru din ferma Vișani”, se arată în comunicatul de presă transmis de către Instituția Prefectului Brăila.

Menționăm că transportul personalului va fi asigurat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, echipa fiind însoțită și de o ambulanță SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer și Johnson & Johnson.

Amintim că, luna aceasta, caravana de vaccinare a ajuns în comunele Dudești, Râmnicelu, Roșiori, Bărăganul și astăzi în comuna Gropeni, la ferma Vișani.

În ceea ce privește situația vaccinării la nivel de județ, până la această dată, s-au vaccinat cu cel puțin o doză, aproximativ 143.000 de persoane, dintre care peste 12.000 și cu doza booster.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu