Mergi la conţinutul principal

Caravana Fotbalului Brăilean a ajuns la Berteştii de Jos şi Spiru Haret

• Laurenţiu Ivan, Alexandru Niţă, Costel Roşu, Bogdan Olaru şi actualul căpitan al Daciei Unirea, Sorin Frunză au participat la aceste acţiuni

 

Cu toate că jucătorii echipei de seniori sunt în grevă deoarece nu şi-au mai primit de 10 luni drepturile salariale, ei continuă să facă lobby pentru mişcare şi mai precis pentru fotbal. Titularii echipei fanion a oraşului Brăila au fost prezenţi la cea de a doua etapă din cadrul “Caravanei Fotbalului Brăilean – 2017”,  acţiune organizată de clubul ACS Dacia Unirea în cadrul proiectului “Împreună pentru viitorul fotbalului brăilean”, finanţat de Consiliul Judeţean Brăila în baza Legii 305/2005, care are drept scop principal promovarea imaginii finanţatorului şi a clubului de fotbal brăilean în teritoriu.

Luni, 9 octombrie, “Caravana Fotbalului Brăilean” a ajuns în judeţ la Berteştii de Jos şi Spiru Haret. Iar copiii din cele două unităţi şcolare au avut ocazia să discute cu o parte dintre componenţii importanţi ai echipei de fotbal seniori, printre care Laurenţiu Ivan, Costel Roşu, Alexandru Niţă, Bogdan Olaru, precum şi cu actualul căpitan al Daciei Unirea, Sorin Frunză. Iar titularii Daciei Unirea au fost aplaudaţi la scenă deschisă. La acţiune au mai participat conducătorii clubului, antrenorul principal Alin Pînzaru, primarul comunei, directorul şcolii Eugen Jurubiţă, cadre didactice şi aproximativ 150 de copii de diferite vârste. Din partea CJ Brăila a fost prezent Narcis Mândroiu.

Conducerea clubului a mulţumit gazdelor pentru primirea călduroasă, apoi s-a făcut o scurtă prezentare a proiectului şi a modului în care este organizat Centrul de copii şi juniori al Daciei Unirea Brăila. Au urmat jocuri demonstrative de fotbal între o echipă de juniori a clubului brăilean şi cele ale şcolilor vizitate.

Spre bucuria copiilor prezenţi, clubul de fotbal le-a oferit elevilor echipamente de joc, mingi de fotbal, rechizite şi postere cu echipa fanion a judeţului Brăila, iar jucătorii echipei de seniori au acordat autografe elevilor prezenţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro