Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Caravana "Bravo CoverGirl Tour 2006" va poposi la Braila

Agentia de modele MRA din Bucuresti a anuntat ca a lansat Caravana "Bravo CoverGirl Tour 2006", eveniment ajuns la a III-a sa editie, si va strabate, in perioada 20 septembrie - 8 noiembrie, 41 de orase din tara, inclusiv Braila.
Caravana se adreseaza acelor tinere fete care isi pot infringe timiditatea si vor sa isi incerce sansele pentru a demara o cariera de model international. Preselectia are un caracter tehnic, nefiind un spectacol, drept pentru care candidatele nu trebuie sa achite vreo taxa. Braila este cel de-al 20-lea oras din caravana, selectia urmind a avea loc in data de 14 noiembrie, la ora 12.00, la Scoala Populara de Arte - strada Marasesti nr. 1.
Viitoarele modele vor avea sansa sa faca parte dintr-o echipa de top modele a agentiei MRA. Finala va avea loc la Bucuresti in data de 11 noiembrie, finalistele urmind sa cistige contracte in tara si strainatate cu aceasta agentie. Cistigatoarea premiului cel mare va participa la finala mondiala a concursului, ce va avea loc in luna ianuarie anul viitor la New York.
La editia precedenta, botosaneanca de numai 17 ani Otilia Aionesei a cucerit la New York locul I si un contract international de modeling in valoare de 150.000 USD.
Agentia MRA a descoperit si lansat multe vedete precum Simona Haraga, Andreea Raicu, Monica Birladeanu, Letitia Beraru, Elena Baguci, Alexandra Dinu, Veronica Pascu sau Otilia Aionesei. Din anul 1995, agentia detine licenta prestigiosului concurs de modele Ford, pentru care organizeaza anual o caravana de selectii ce se adreseaza acelor tinere fete ce au sanse de a deveni modele internationale.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii