Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Captura de lingouri de aluminiu

Politistii de frontiera si agentii de circulatie aflati, ieri dimineata, intr-o actiune la Baldovinesti, au prins trei tineri care transportau cu un camion peste 8 tone de lingouri de aluminiu, fara a avea acte de provenienta.
Inspectorul principal Dan Crassas, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera, ne-a declarat ca cei trei au fost prinsi in jurul orei 4.00, in apropierea popasului "Mos Anghel": "In urma verificarilor, in autocamionul nr. BR-18-KMY au fost descoperite aproximativ 8 tone de materiale neferoase: o cantitate apreciabila de lingouri de aluminiu, precum si deseuri de cupru si inox. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala."
Dupa ce colegul lor de 15 ani a fost eliberat de politistii de frontiera, Marian M., 24 ani si Ion T., 25 ani, ambii soferi la o societate comerciala, au declarat reporterilor nostri ca nu stiau ca efectueaza un transport ilegal. "Ne-a trimis patronul sa incarcam camionul si sa il ducem undeva. Ne-am dus la Baldovinesti, am lasat camionul in curtea unui localnic, iar dupa ce a fost incarcata marfa, am plecat spre Braila, urmind ca seful sa ne telefoneze si sa ne spuna adresa unde sa il ducem. Nu stiam ce este in camion si nici daca exista acte pe marfa", s-au disculpat cei doi. (Narcis VOICA)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii