Mergi la conţinutul principal

Candidat la funcția de director al CJAS Brăila, respins pentru a doua oară consecutiv, cu nota 4

* s-au afișat rezultatele reexaminării pentru ocuparea postului de conducere al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Brăila, iar nota singurului candidat admis la proba scrisă, nu este de trecere * candidatul de la Brăila a obținut aceeași notă de 4 și a fost, din nou, declarat respins * rămâne de văzut acum dacă s-a depus și o contestație în acest sens

 

 

 

 

Ocuparea postului de director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila nu este atât de simplă pe cât au crezut unii. Deși au avut o bibliografie la dispoziție, dar și timp să învețe 4 săptămâni,  mulți dintre candidații picați la primul concurs organizat luna trecută, s-au prezentat la examen la fel de nepregătiți. Notele au vorbit de la sine:  CATASTROFALE, iar Brăila nu face excepție! Singurul candidat din județul nostru care a participat, pentru a doua oară consecutiv, la proba scrisă a obținut doar 43 de puncte, adică nota 4,30, aproape la fel ca data trecută, când a luat nota 4,15. Astfel, din cei 39 de candidați care au participat la reevaluare, candidatul de la Brăila a fost clasat pe locul 31, adică printre cei mai slabi. La polul opus, sunt 16 candidați care au reușit să promoveze examenul, după ce au luat note de 7, 8 și peste 9. Cel mai mare punctaj a fost obținut de candidatul din județul Alba, care a obținut nota 9,65. Așadar, județele Alba, Constanța, Gorj, Arad, Sălaj, Olt, Satu Mare, Dâmbovița, Covasna, Brașov, Botoșani, Bihor și Vâlcea vor avea, cel mai probabil, noi directori la Casele de sănătate. În județele unde au fost admiși  doi candidați pe loc se va ține cont de nota cea mai mare, dar și de interviu, programat miercuri, 23 iunie. Ceilalți, fie se pun cu burta pe carte și așteaptă o nouă sesiune de examinare, fie renunță la idee și fac ceea ce știu ei mai bine. Sunt 23 de persoane respinse la acest examen, în timp ce alte 6 au fost absente și o lucrare a fost anulată. Deocamdată, identitatea tuturor candidaților, la nivel național, deci și la Brăila, nu a fost făcută publică.

Rămâne să vedem acum când se va reuși ocuparea postului de director de la Brăila sau dacă se va întâmpla asta prea curând. Între timp, la conducerea CJAS Brăila rămâne Camelia Nedelcu, care ocupă această funcție din 2013.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro