Mergi la conţinutul principal

Candidat independent la Cameră, Adrian Tabarac a demisionat din CLM

• pe fondul nemulţumirilor privind noua echipă de conducere interimară a PNL Brăila de după Alegerile Locale, dar şi a deciziei sale de a candida ca independent pentru un fotoliu de deputat, Adrian Tabarac a demisionat din CLM Brăila • acesta a fost preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Brăila până la Alegerile Locale şi fusese proaspăt reales pe poziţia de consilier municipal • Tabarac a adus, cu această ocazie, o serie de critici candidaţilor care deschid lista PNL Brăila la Alegerile Parlamentare

 

Încă un consilier municipal a decis să se despartă de administraţia publică locală. Este vorba despre Adrian Tabarac, care obţinuse un fotoliu de consilier municipal pe lista PNL Brăila, în urma scrutinului din 27 septembrie, însă pe fondul nemulţumirilor schimbărilor petrecute la nivelul conducerii partidului şi a stabilirii candidaţilor liberali la Alegerile Parlamentare, a hotărât să se înscrie şi el în cursa pentru Camera Deputaţilor, ca independent. Acesta a lansat, ieri, un comunicat de presă pe reţelele de socializare, unde a explicat de ce a hotărât să renunţe la fotoliul de consilier. Mai mult, Tabarac a profitat de ocazie pentru a critica opţiunile PNL Brăila pentru locurile eligibile pe listele de la Alegerile Parlamentare.

“Dragi prieteni, astăzi (n.r. - ieri) mi-am dat demisia din funcţia de consilier local. Am promis că o să candidez ca independent pentru o funcţie de deputat şi, după cum bine ştiţi, nu fac compromisuri. Nu mă agăţ de funcţii, nu accept jumătăţi de măsură. Prin înscrierea mea ca independent în cursa electorală, apăr spiritul PNL în faţa unei conduceri locale care a uitat principiile şi valorile liberale”, a declarat Tabarac.

Acesta a continuat prin a-şi manifesta nemulţumirea vizavi de modul în care ar fi fost desemnaţi candidaţii PNL Brăila pentru Alegerile Parlamentare, acuzând că s-ar fi falsificat liste.

“Când am intrat în politică, în urmă cu opt ani, am făcut-o sătul de impostura PSD-istă pe care o vedeam zi de zi în Brăila. Am intrat convins că o organizaţie politică de dreapta poate lupta pentru a îndrepta răul. În mintea mea, PSD era răul cel mare: ei erau cei care călcau în picioare democraţia, adevărul, justiţia. Ei erau cei care ţineau Brăila în subdezvoltare. În ultima lună, răul cel mare s-a mutat în PNL Brăila. Conducerea interimară a lui Cătălin Boboc, în fond gaşca bătăuşului de la Cireşu, a falsificat liste, a inventat cvorumuri inexistente, a început vânătoarea de infideli. Este şi ceva bun în tot ce se întâmplă zilele acestea în PNL Brăila. Măştile cad şi toţi sforarii, toate găştile tenebroase îşi arată cumplitele feţe. Am mare încredere că, în final, o să fie bine. Oamenii cinstiţi şi capabili, oamenii care se vor lupta pentru a face ţara asta un loc mai bun vor câştiga. Ca independenţi, dacă nu se poate altfel. #faracompromisuri”, a mai scris Tabarac pe Facebook.

Întrebat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă a PNL Brăila despre candidatura lui Adrian Tabarac la Alegerile Parlamentare, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Cătălin Boboc, a preferat să ofere un răspuns ironic: “Cine este Adrian Tabarac?!”

Acesta şi-a manifestat dezamăgirea faţă de gestul fostului său coleg de partid de a candida ca independent şi a precizat că din punctul său de vedere, liberalii ar trebui să arate mai mult respect PNL Brăila, un partid din care nu se poate veni şi pleca de câte ori te nemulţumeşte ceva, fără să existe anumite consecinţe. Boboc a anunţat cu acea ocazie că Adrian Tabarac a fost radiat din evidenţele organizaţiei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro