Skip to main content

Candidații la concursul de la Poliție trebuie să facă dovada vaccinului anticovid, a trecerii prin boală sau test negativ

* la toate concursurile organizate de Poliția Română, în această perioadă, vor putea participa exclusiv cei care arată clar că nu sunt infectați cu virusul SARS- COV – 2 * la Poliția Brăila sunt șapte posturi scoase la concurs

 

Condiții pentru candidații care participă la concursul organizat la Inspectoratul de Poliție. Trebuie dovadă că nu sunt infectați cu Covid – 19.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila,

în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecției participanților la concursurile organizate de Poliția Română, candidații sunt obligați să respecte anumite măsuri.

Astfel, la toate concursurile organizate de Poliția Română, în această perioadă, vor putea participa exclusiv:

-candidații care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

-candidații care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

-candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

-candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Termenele de mai sus se calculează la data susținerii probei de concurs.

La accesul candidaților în incinta locației în care are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situațiile care permit participarea, descrise mai sus, pe baza unui document scris pe care îl vor avea asupra lor, în copie (certificat verde digital Covid 19 printat și/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs.

Candidaților care nu fac dovada că se află într-una din situațiile de mai sus, nu li se va permite accesul la probe și procedura de concurs pentru aceștia va înceta.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecției participanților la activitate, candidații sunt obligați să poarte mască de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pe toată durata prezenței în locul desfășurării probei. Pentru evitarea situațiilor neprevăzute, candidații sunt obligeți să aibă asupra lor o mască de protecție, de rezervă”, transmit polițiștii.

La IPJ Brăila sunt scoase șapte posturi la concurs, de muncitor calificat, îngrijitor, fochist și referent cu atribuții de secretariat și prelucrare date. Înscrierile se fac până la începutul lunii noiembrie, concursul fiind programat pentru luna decembrie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu