Mergi la conţinutul principal
Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Canci! Canciu a lovit din nou!

Alooooo, domnu’ Canciu, schimbați, domne, consilierul/consiliera de imagine că sunteți praf! Ori erați deja, ori v-a făcut politica... Pe bune! Noi de la Scormonitoru vă dăm un sfat gratis: criticile astea cu epoca de aur, comuniști, etc etc nu vă fac, bre, bine, parol! În primul rând, cred că știți deja că ăștia de vin la vot sunt muuulți nostalgici. Inși/inse care preferă ca statul să le poarte de grijă, să le facă, să le dreagă, bașca pensionarii care plâng de dorul vremurilor alea. Cât privește celelalte pături – întreprinzători, fermieri – care ar trebui să voteze cu dreapta, puțin le pasă de epoca de aur când văd prețurile la utilități, ”reformate” de PNL-USR, la comanda UE. În fine, chestia e că, poze cu pungi, copii și politicieni sunt pe toate site-urile, inclusiv la domnul Popa, șeful dvs. Pe dumnealui l-ați criticat? Nuuuuu, că vă dădea un șut și GOOOOOOL!

Cât privește grija dvs pentru gunoaie în general și gunoaie reciclate în particular, nu-i rea ideea, adică grija, doar că ați greșit adresa. Mai exact, responsabili cu informarea sunt pretenii dvs de la RER care pur și simplu și-au bătut joc de brăileni la acest capitol. La noi, la bloc, de exemplu, zac de săptămâni sacii cu resturi vegetale, strânse de pe spațiile verzi, dar asta-i o altă discuție. Apoi, cu ONG-ul PNL dacă vreți să faceți o vizită cu filmare la stația de sortare, ca să afle tot brăileanul cum se reciclează gunoaiele, să știți că tre’ să cereți voie la Braicata, RER nu are nicio treabă acolo, așa am aflat și cică consilierii municipali ai dvs ar ști de gafa, pardon, de treaba asta.

Drept urmare, dacă ne aflam pe vremea ECO, aflată în subordinea Primăriei și-a CLM, mergea să le-o dați tare șefilor administrației, dar așa... după ce a câștigat ditai licitația și va face harakiri cu tot județul – la RER ne referim – zău dacă pricep ce-o să facă ONG-ul PNL cu gunoaiele. Noi zicem ca mai întâi să reciclați gunoaiele PNL! Bănuiesc că aveți contract cu RER, nu cum a avut Cătălin Boboc contract cu Electrica... (Poza GOL)

 

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro