Mergi la conţinutul principal

Campionatul de Minifotbal Brăila. Trei echipe au punctaj maxim după două runde

• lider este FC Buzăului care are golaverajul cel mai bun • Constantin Ștefan (FC Buzăului) a fost desemnat MVP-ul etapei • golgheterul rundei a fost Ioan Șerbănescu (Juventus), cu patru reușite, Cristi Mitrea (FC Buzăului) cel mai bun portar, iar Laurențiu Ivan (Juventus Old-Boys) a fost creditat cu cel mai frumos gol

 

Conform așteptărilor, primele trei clasate au obținut victorii pe linie și anunță încă de pe acum că se înscriu în lupta pentru titlul județean.

Campioana en titre, Pretenașii&Keleș Auto, s-a impus cu 8-4 în partida cu Juventus Under 19 și tot la 4 goluri diferență. Cu 6-2 a câștigat FC Buzăului disputa cu United Brăila. Cea de-a treia formație cu punctaj maxim după două runde, Amicis, a obținut un succes fără a juca, pentru că adversara FC Brăila nu s-a prezentat.

Pe primul loc se află FC Buzăului cu 6 puncte, golaveraj 12-6. Locul al doilea este deținut de Juventus, 6 puncte, iar al treilea de Pretenașii&Keleș Auto, tot cu 6 puncte, ordinea fiind stabilită după criteriul golaverajului.

Constantin Ștefan (FC Buzăului) a fost desemnat MVP-ul etapei.

Golgheterul rundei a doua a fost Ioan Șerbănescu (Juventus), cu 4 reușite, Cristi Mitrea (FC Buzăului) cel mai bun portar, iar Laurențiu Ivan (Juventus Old-Boys) a fost creditat cu cel mai frumos gol.

 

Rezultatele și marcatorii etapei a 2-a:

Pretenașii&Keleș Auto - Juventus Under 19, 8-4 (4-2)

Viorel Banciu 2 goluri, Segiu Simion 2, Aliman Ion 2, Sorin Șerbănescu  (autogol), Cosmin Căldăruș (autogol) / Claudio Ene 2, Luca Puia 1,  Sorin Șerbănescu 1.

Riders - Juventus Old-Boys 5-4 (2-2)

Răzvan Stanciu 2, Stelian Chivu 1, Marian Gologan 1, Ionel Dima 1 /  Manuel Pîrlețeanu 2, Laurențiu Ivan 1, Viorel Tănase 1.

Sporting  - Juventus 4-7 (2-6)

Cosmin Manolache 2, Mario Anghel 1, Mădălin Nicolau 1 / Ioan Șerbănescu 4, Stănel Ion 3.

Steaua Dunării - Galaxy 1-7 (0-2)

Ștefan Aftodor / Daniel Tiutiu 3, Alex Luca 2, Cosmin Gheorghiu 1,  Gabriel Pasăre 1.

United Brăila - FC Buzăului 2-6 (2-0)

Cătălin Stănciulescu 1, Cătălin Dima 1 / Constantin Ștefan 2, Doru Pungă 2, Marian Condrea 1, Georgian Urmeș 1.

Amicis - FC Brăila 5-0 (neprezentare).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro