Mergi la conţinutul principal

Campionat Internaţional Open de dirt-track la Brăila

 

Sâmbătă, de la ora 12.00, pe pista stadionului Municipal se desfăşoară Campionatul Internaţional Open de dirt track, o competiţie organizată de Primăria Brăila şi CSM Brăila, la care vor participa sportivi din cinci ţări, România, Ungaria, Bulgaria, Ucraina şi posibil, din Polonia. Nemţii au declinat invitaţia deoarece la Brăila nu există acele perne gonflabile care să asigure integritatea sportivilor în cazul unor derapaje necontrolate. Primii care vor intra în competiţie vor fi juniorii Andrei Popa, Adrian Dragu, Cristian Deculescu, Dragoş Mosz, Hristo Hristov şi Julien Dimitrov. De la ora 14.30 începe concursul seniorilor, secţiune la care din România participă Fănică Popa şi Gheorghe Stănel de la CSM Brăila, Adrian Gheorghe, Marian Gheorghe şi Eugen Iancu de la CSTA Bucureşti, Florel Ungureanu de la Voinţa Sibiu. Bulgaria va fi reprezentată de Chavdar Cherven, Milen Manev, Hristo Hristov, Julien Dimitrov, iar Ungaria de Fogas Imre senior, Fogas Imre junior, Fogas Gabor, Patrik Nagy. Ucraina va trimite câţiva sportivi, însă nu i-a nominalizat deocamdată. Este posibil ca şi alergători din Polonia să se alinieze la startul competiţiei internaţionale de la Brăila. Duminică, de la ora 10.00, tot pe pista stadionului Municipal va avea loc o etapă din Campionatul Naţional individual de dirt track.
"Noi ne-am luat toate măsurile de precauţie ca să iasă un spectacol sportiv aşa cum şi-l doresc brăilenii şi i-am invitat pe cei mai buni alergători din ţările care, de obicei, participă la Cupa MACEC. Este posibil ca să vină şi polonezi, însă nemţii au spus de prima dată că nu vin deoarece nu avem perne gonflabile. În afară de spectacolul sportiv vom oferi şi alte surprize plăcute fanilor sportului cu motor din Brăila, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare la stadion, atât sâmbătă cât şi duminică", a declarat Nicu Niţă, prim-vicepreşedintele Federaţiei Române de Motociclism.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro