Mergi la conţinutul principal

Campanie de colectare a deşeurilor electrice, cu premii, de Ziua Mediului!

• programul de colectare se desfăşoară între 1-15 iunie, iar cei care vor să scape de deşeurile electrice pot suna la 0800.444.800 • premiile puse la bătaie sunt: 1 cuptor cu microunde, 2 mixere de bucătărie şi 10 blendere

 

Primăria Municipiului Brăila şi Asociaţia RoRec, alături de operatorul local partener, organizează în luna iunie o acţiune specială de colectare a deşeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de judeţe din ţară. În Brăila, programul de colectare se desfăşoară între 1-15 iunie, prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deşeurilor electrice de la domicilii şi sedii de firme sau instituţii.

“Vrei să participi şi să scapi de deşeurile electrice? Sună la 0800.444.800 sau intră pe www.colecteaza.ro şi află care cum te poţi debarasa responsabil şi corect de aceste deşeuri şi ce premii sunt puse la bătaie! Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice reţea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteţi face curat în casele şi birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice şi electronice inutile. Şi puteţi câştiga premii de la partenerii programului!”, anunţă organizatorii campaniei.

Astfel, cetăţenii din Brăila care au de predat deşeuri electrice sunt invitaţi să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00 – la numărul gratuit 0800.444.800, să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro sau să le predea direct la unul din punctele provizorii de colectare din Piaţa Independenţei (lângă Primărie); Obor (complex Dinamo) sau

Vidin (stadion Progresul).

Firmele şi instituţiile care doresc să caseze echipamentele electrice şi electronice în conformitate cu legislaţia în vigoare ce vizează managementul deşeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât şi online, pe colecteaza.ro Pentru instituţii şi firme se oferă documentaţia necesară raportărilor fiscale şi juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua şi intervalul orar de ridicare a deşeurilor.

“Membrii echipajelor care ridică deşeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanţa minimă obligatorie faţă de deponenţi, sunt echipaţi cu măşti de protecţie şi mănuşi, au maşinile dotate cu geluri şi şerveţele dezinfectante pe care le folosesc înainte şi după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetăţenii care vor preda deşeurile sunt rugaţi să poarte mască în momentul predării deşeurilor şi al completării taloanelor de participare la campanie”, mai anunţă organizatorii campaniei.

Premiile puse la bătaie sunt 1 cuptor cu microunde Candy, 2 mixere de bucătărie Philips şi 10 blendere Tristar! Tombola cu premii la care vom afla câştigătorii campaniei va avea loc în data de 16 iunie, la ora 11.00, la Primăria Municipiului Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro