Mergi la conţinutul principal

Campanie de colectare a deşeurilor, cu premii la final

Primăria Brăila şi Asociaţia Română pentru Reciclare - RoRec organizează campania "Locul deşeurilor nu este în preajma ta", în zilele de 3 şi 4 aprilie. Punctele de colectare sunt amplasate pe platoul din faţa Primăriei, la Complexul Dinamo din cartierul Obor, în parcarea Blocului Turn situat pe Calea Galaţi şi în parcarea Stadionului Muncipal.
Deşeurile electrice pot fi depuse în intervalul orar 10 - 16. Aparatele electrice mai mari pe care posesorii nu le pot transporta la punctele de colectare pot fi preluate de acasă, gratuit. Pentru informaţii şi programări, puteţi apela gratuit numărul 0800.444.800 sau numărul cu tarif normal 0756.026.923.
Se vor da garantat cupoane în valoare de 40 de lei pentru combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare (întregi şi complete) şi cupoane de 20 de lei pentru maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aer condiţionat (întregi şi complete).
Cei care predau deşeuri electrice vor avea ocazia să participe la tombola organizată la finalul campaniei. Premiile puse la bătaie sunt un frigider, un cuptor cu microunde, fier de călcat, mixer, cafetiere, set nivelă.
Tragerea la sorţi a taloanelor completate şi depuse în cadrul acţiunii de colectare va avea loc pe Platoul Primăriei, sâmbătă, 4 aprilie, la ora 19.00.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu