Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campania de vaccinare impotriva infectiei rujeolice este in plina desfasurare

Din totalul de 5.800 de copii, un numar de 1.150 au fost vaccinati antirujeolic, la nivel judetean, din 30 noiembrie a.c. si pina in prezent, ne-a declarat dr. Delia Risnoveanu.
In vederea vaccinarii restantierilor, adica a copiilor care nu au fost vaccinati la timp in perioada anterioara, dr. Delia Risnoveanu, director executiv adj. Medicina Preventiva la Directia de Sanatate Publica (D.S.P.), a lansat un apel catre parinti de a-i prezenta pe acestia la medicul de familie.
Din raportul D.S.P. Braila rezulta ca, in prezent, in judetul Braila, se inregistreaza un numar total de 5 cazuri confirmate de rujeola, numarul mentinindu-se constant in ultimele doua zile.
Ministerul Sanatatii monitorizeaza permanent epidemia de rujeola si a instituit toate masurile ce se impun pentru limitarea focarelor si scaderea numarului de imbolnaviri, directiile de sanatate publica judetene fiind obligate sa asigure activitati permanente in aceasta perioada, dupa cum ne-au informat surse din cadrul D.S.P.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii