Mergi la conţinutul principal

Campania Crăciun 2018 organizată de Salon Bulevard: Magia de a dărui

• 10 voluntari inimoşi, ajutaţi de alte sute de persoane, au arătat din nou cât de frumoasă este magia dăruirii, cât de multă fericire poate aduce un mic cadou în sufletul unui copil • prin campania de anul acesta, peste 1.000 de copiii din municipiul şi judeţul Brăila au primit un cadou de Crăciun

 

O campanie cu suflet, 10 voluntari, sute de ore de muncă şi peste 1.000 de copii fericiţi! În aceste cifre am putea rezuma Campania Umanitară de Crăciun 2018 organizată de departamentul de Responsabilitate Socială din cadrul Salonului Bulevard Brăila, campanie coordonată de Cristina Jantea, brăileanca de 28 de ani care şi-a făcut o misiune în viaţa din a ajuta copiii aflaţi în situaţii vulnerabile.

Campania a debutat la sfârşitul lunii noiembrie, atunci când au început să sosească scrisorile cu dorinţe ale micuţilor din municipiu şi judeţ, suflete inocente care îşi doreau un mic cadou de la Moş Crăciun. Cei 10 voluntari au transmis mai departe scrisorile oamenilor care au răspuns cu inima deschisă inivtaţiei de a face un copil fericit. Şi astfel, după două săptămâni de lucrat în atelierul spiriduşilor, ajutoarele Moşului au colindat Brăila în lung şi-n lat pentru a împărţi cadourile. Rând pe rând, aceştia au poposit la grădiniţele nr. 39, 49 şi 50 din municipiu, la Colegiul “Ana Aslan”, apoi şi-au continuat drumul în judeţ la Chiscani, Stăncuţa, Cuza Vodă, Berteştii de Jos, Spiru Haret, Ţăcău, Bandoiu, Măraşu, Lanurile, Însurăţei, Tătaru, Şuţeşti, Mihai Kogălniceanu, Ianca, Surdila Greci, Jirlău, Racoviţa, Râmnicelu,  Surdila Găiseanca, Viziru, ultima oprire fiind la Bărăganul. În fiecare loc în care au poposit, copiii i-au întâmpinat cu braţele deschise, pregătind chiar şi un mic spectacol pentru ca “spiriduşii” să îşi poată trage sufletul. Şi aşa, grădiniţă cu grădiniţă, şcoală după şcoală, 1.004 copii au primit cadouri de la Moş Crăciun.

“Să nu vă fie teamă niciodată să cereţi ajutor! Eu, într-adevăr, sunt iniţiatorul campaniei umanitare prin care am ajuns la voi, dar fără un efort comun de echipă nu aş fi reuşit. Echipa mea este familia mea şi prietenii mei. De fiecare dată când aveţi un impas, să gândiţi în felul următor: Ce echipă am eu? Părinţii, profesorii, prietenii, familia extinsă. Niciodată să nu vă fie teamă să cereţi sprijin!”, le-a spus copiilor Cristina Jantea, coordonatoarea Campaniei  Umanitare de Crăciun 2018 a Salonului Bulevard Brăila.

Şi astfel, şi în acest an, 10 oameni inimoşi, ajutaţi de alte sute de persoane, au arătat din nou cât de frumoasă este magia dăruirii, cât de multă fericire poate aduce un mic cadou în sufletul unui copil.

Dacă ar fi să o întrebi pe Cristina Jantea ce îşi doreşte ea de sărbători, răspunsul e unul singur: să inspire oamenii la acţiune. Să ajutăm oricând, oricum şi pe oricine are nevoie pentru că “mâinile care fac ceva sunt de 1.000 de ori mai sfinte decât gurile care se roagă”.

“Este nevoie de mai multe proiecte sustenabile de responsabilitate socială pe plan local. Deşi eu de curând sunt şi coordonatorul programului pentru Copii Vulnerabili în cadrul ECLER, campania noastră nu a fost organizată de vreo fundaţie din afară, ci de o echipă de oameni care vor să îşi ajute comunitatea, să răspândească speranţa în viitorul copiilor care ne vor urma în clădirea şi dezvoltarea judeţului. Este nevoie să înţelegem la scară mai largă că viitorul nostru în comunitate are şanse de supravieţuire doar dacă ne bazăm pe sinergie. Pe «Reuşim Împreună!»“, susţine Cristina.

Filmul Campaniei Umanitare de Crăciun 2018 organizată de Salon Bulevard Brăila poate fi vizionat AICI.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro