Mergi la conţinutul principal

Campania “Un înger de Crăciun”. Al doilea lot de scrisori, epuizat într-o zi

• campania prin care ne dorim să aducem un strop de bucurie în casele copiilor mai puţin norocoşi ne-a depăşit toate aşteptările, încât scrisorile s-au epuizat • recent, o donaţie de 1.000 lei a fost făcută de către Marian Ion, fostul arhitect-şef al municipiului, şi soţia sa, Camelia Ion-Radu

 

A doua ediţie a campaniei “Un înger de Crăciun” se bucură de un imens succes! Sute de brăileni ne-au trimis e-mailuri prin care s-au oferit să aducă un strop de bucurie în casele unor copii care, deşi acasă nu au o situaţie materială extraordinară, unii având chiar poveşti foarte triste, merg la şcoală şi se străduiesc să înveţe foarte bine. Tocmai de aceea am şi iniţiat această campanie, scopul nostru fiind de a-i încuraja pe aceşti copiii să îşi continue studiile, educaţia fiind cheia către succesul în viaţă. De la anunţul deschiderii campaniei şi până în prezent, într-un timp foarte scurt, am reuşit să găsim “îngeri” pentru toate cele aproape 120 de scrisori. Iar dacă primul lot s-a epuizat în câteva zile, al doilea lot de scrisori l-am repartizat în doar câteva ore. Mulţumită generozităţii brăilenilor care au ales să se implice în această campanie, peste 160 copii, pentru că unii dintre autorii scrisorilor au surioare şi frăţiori, se vor întâlni în curând cu Moş Crăciun!

Pentru a putea gestiona această campanie ne vom opri la acest număr de scrisori. Vă mulţumim tuturor celor care v-aţi arătat dornici să fiţi “îngeri” pentru aceşti copii şi vă promitem că vă vom răspunde tuturor la mesaje!

În paralel, la sediul redacţiei a fost primită o nouă donaţie, de 1.000 lei, suma fiind oferită de Marian Ion, fostul arhitect-şef al municipiului, şi soţia sa, Camelia Ion-Radu. Le mulţumim pentru gestul frumos! Donaţii se pot face în continuare la redacţia cotidianului “Obiectiv-Vocea Brăilei”, din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, între orele 10.00-17.00. Vom publica în ediţia de a doua zi toate sumele donate, iar la final toate obiectele achiziţionate din banii primiţi de la dumneavoastră.

De asemenea, dacă, din anumite motive, există persoane care doresc să se alăture campaniei, dar timpul nu le permite să meargă la cumpărături, punem la dispoziţiei contul Asociaţiei “Pentru Adevăr”, unde se pot face donaţii, iar “spiriduşii” se vor ocupa de cadouri.

 

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

 

La fel ca la ediţia precedentă, ne bazăm pe voi, oameni frumoşi şi cu suflet mare, pentru a îndeplini toate dorinţele copiilor ce ne-au trimis scrisori. Să le arătăm că ne pasă de ei şi să ne implicăm aşa cum am face-o pentru propriii copii. Magia Crăciunului va exista atât timp cât noi, adulţii, vom avea grijă să o alimentăm mereu, iar flacăra speranţei să nu se stingă niciodată în inimile acestor micuţi.

Anul acesta, de Crăciun, şi tu poţi să fii un înger!

Fii îngerul care binecuvântează Crăciunul unui copil mai puţin norocos!

Îndeplineşte-i dorinţa!

#impreunadecraciun

 

Aşteptăm cadourile în săptămâna 9-14 decembrie

Cadourile vor fi aduse la sediul redacţiei din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, de luni până vineri între orele 10.00-17.00, iar sâmbătă între orele 14.00-18.00. Rugămintea noastră este ca darurile să fie împachetate, însă dacă nu reuşiţi să faceţi acest lucru “spiriduşii” noştri se vor ocupa de sarcina aceasta.

Darurile vor fi împărţite copiilor de către Moş Crăciun, în ultima săptămână de şcoală, mai exact în ziua de joi, 19 decembrie, începând cu ora 14.00, la Palatul Lyra. “Îngerii” care doresc să participe la eveniment sunt aşteptaţi cu drag.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro