Mergi la conţinutul principal

Campania “Un înger de Crăciun!”: “Dragă Moșule, îmi doresc o păpușă pentru că nu am avut niciodată...”

* așa sună o scrisorică primită în campania “Un înger de Crăciun” de la o fetiță care speră că Moșul o va găsi anul acesta în mulțimea de copii cuminți * jucării, hăinuțe, încălțăminte sau dulciuri, cam acestea sunt dorințele a zeci de copii mai puțin norocoși din municipiul și județul Brăila, prichindei care au nevoie de o minune de sărbători * voi puteți fi “îngerii” care binecuvântează Crăciunul acestor copii! * cei care vor să se alăture campaniei noastre sunt îndemnați să trimită un e-mail la adresa uningerdecraciun@gmail.com

 

 

 

 

Dragă Moș Crăciun, îmi doresc și eu o păpușă cu părul lung și multe haine pentru că nu am avut niciodată”. “Dragă Moș Crăciun, mi-aș dori ca anul acesta să îmi aduci o pereche de ghete și o ciocolată”. “Moșule, eu sunt un copil cuminte și sper ca anul acesta să îmi aduci o geacă și dulciuri. Dar ceva mai multe dulciuri că mai am un frate și o soră și să le împart cu ei.” Haine, încălțăminte, jucării, cărți, carioci, plastilină. Și dulciuri. Muuuulte dulciuri! Cam acestea sunt dorințele unor micuți din Brăila, fetițe și băieței care speră ca Moș Crăciun să îi găsească în mulțimea de copii cuminți. Căci au fost ascultători tot anul și și-au ajutat părinții, bunicii, dascălii, în speranța că Moșul le va asculta și îndeplini dorințele. Ne-au spus asta chiar ei, în scrisorile pe care ni le-au trimis cadrul campaniei “Un înger de Crăciun”, ajunsă anul acesta la a cincea ediție.

O parte dintre copii și-au găsit deja “îngeri”, însă mai avem scrisorele cu dorințe de îndeplinit. Iar dacă vă doriți să fiți “îngerul” care binecuvântează Crăciunul unui copil mai puțin norocos, vă îndemnăm să trimiteți un e-mail la adresa uningerdecraciun@gmail.com. Și apoi va începe magia!

Fie că ați mai fost “îngeri” în campania noastră sau abia acum ați auzit de această acțiune și doriți să participați, iată care sunt pașii ce trebuie urmați:

Pasul 1: După ce ați trimis un e-mail la adresa uningerdecraciun@gmail.com, în care vă anunțați intenția de a participa la campania noastră, “spiridușii” vor răspunde mesajului și vă vor trimite o scrisoare a unui copil.

Pasul 2: “Goana după cadou”! După ce ați primit scrisorica veți trece la cumpărături. Rugămintea noastră este să le dăruiți copiilor ce i-au cerut Moșului în scrisorică. Desigur, nu vă împiedică nimeni, dacă aveți posibilitatea, să le oferiți și alte lucruri. Puteți să vorbiți cu membrii familiei, prietenii sau colegii de muncă și să fiți o “ceată de îngeri” care îi oferă cadoul copilului.

Pasul 3: Când cadoul este gata, vă așteptăm să îl aduceți la “atelierul” nostru (redacția cotidianului “Obiectiv”) din Strada Mihai Eminescu nr. 56, etaj 2. Atunci când veți solicita o scrisoare veți primi în e-mail sau la telefon toate detaliile despre livrarea cadourilor și data limită până la care le puteți aduce.

Odată colectate toate cadourile de la “îngeri”, organizatorii campaniei și “spiridușii” de la Forumul Tinerilor din România - Brăila vor merge la școlile în care învață copiii și le vor oferi cadourile mult așteptate. Vă asigurăm că toate darurile vor ajunge la prichindei. Vă vom ține la curent cu derularea campaniei în ediția print și online a cotidianului “Obiectiv”.

Așadar, haideți să luminăm sărbătorile unor copii care au nevoie de un strop de bucurie!

Campania “Un înger de Crăciun”, ediția a V-a, este organizată de Asociația “Pentru Adevăr” și cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei”, cu ajutorul “spiridușilor” de la Forumul Tinerilor din România - Brăila.

 

Primele două donații în cadrul campaniei

 

Ieri, la sediul redacției noastre au sosit primele donații în bani din cadrul campaniei “Un înger de Crăciun”. Prima a fost în valoare de 100 lei, iar cea de-a doua în valoare de 30 lei, ambele donatoare dorind să rămână anonime. Le mulțumim pentru gestul frumos! Din donațiilor lor, sacul cu cadouri al Moșului va fi și mai mare.

Reamintim că, la fel ca în anii trecuți, cei care doresc să se alăture campaniei, dar timpul nu le permite să meargă la cumpărături, pot face donații în bani iar voluntarii noștri vor avea grijă să le achiziționeze copiilor cadoul mult visat. Donații puteți face și în contul Asociației “Pentru Adevăr”:

 

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

 

În final, nu uitați că Magia Crăciunului vine de la noi! Haideți să fim #impreunadecraciun pentru copiii mai puțin norocoși!

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro