Mergi la conţinutul principal

Campania “Puneţi mâna pe o carte!”. Iubitorii de lectură, aşteptaţi în Grădina Mare

• sâmbăta aceasta, “Căsuţa cu cărţi” îşi deschide porţile pentru îndrăgostiţii de carte • brăilenii mici şi mari sunt invitaţi să treacă pragul acesteia, să îşi aleagă un volum, apoi să se bucure de citit în mijlocul naturii • la finalul zilei, cartea trebuie înapoiată, iar într-o altă zi puteţi continua lectura

 

Aşteptarea a luat sfârşit! Începând de sâmbătă, iubitorii de lectură sunt invitaţi în Grădina Mare, campania “Puneţi mâna pe o carte!” fiind, oficial, deschisă.

După o perioadă în care am adunat cărţi din donaţii, ne bucurăm să vă anunţăm că am “descuiat” porţile “Căsuţei cu cărţi”, locul unde cititorii brăileni pot descoperi cele mai îndrăgite titluri şi cei mai iubiţi autori. Căsuţa din lemn se află în zona foişorului, iar pe rafturile acesteia tronează sute de volume scrise pentru copii şi adulţi, opere ale scriitorilor brăileni, români sau străini, clasici şi contemporani. Avem de toate pentru toţi: basme, poveşti, nuvele, romane celebre, trilogii fantasy, cărţi de dezvoltare personală, cărţi de religie, cărţi ştiinţifice, titluri care sperăm să fie atât pe placul piticilor, cât şi al adulţilor. 

Cum se desfăşoara campania? Brăilenii interesaţi, pot veni în Grădina Mare, îşi pot alege un volum şi se vor putea duce în orice loc din parc pentru a se bucura de lectură. La finalul activităţii cartea va fi înapoiată, iar în ziua următoare sau în altă zi o pot împrumuta din nou şi pot continua să citească.

Campania “Puneţi mâna pe o carte” este desfăşurată sub sloganul “La început a fost Cuvântul”, organizatori fiind cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei”şi asociaţia “Pentru Adevăr”, în parteneriat cu Editura Nemira şi Primăria Municipiului Brăila. Scopul este acela de a stimula interesul pentru lectură în rândul tinerilor, copiilor şi adulţilor deoarece, aşa cum spunea marele poet Mihai Eminescu, “citind mereu, creierul tău va deveni un laborator de idei şi imagini din care vei întocmi înţelesul şi filosofia vieţii”.

 

Haideţi în Grădina Mare, să punem mâna pe o carte!

 

 

Donaţiile continuă!

Donaţiile de carte continuă să sosească la sediul redacţiei noastre. În ultimele zile am primit peste 100 de cărţi din partea a doi donatori. Primul ne-a dăruit zeci de volume scrise de autori români consacraţi, cum ar fi F. Neagu, M. Sadoveanu sau V. Alecsandri. O altă donaţie consistentă a venit din partea doamnei Steluţa Mirela Cornea, învăţătoare la Şcoala “M. Eminescu”.

Le mulţumim tuturor celor care s-au alăturat până în prezent campaniei “Puneţi mână pe o carte!”, tuturor celor care au înţeles mesajul şi au vrut să fie parte din poveste. Şi chiar dacă porţile “Căsuţei cu cărţi” s-au deschis deja, vă aşteptăm în continuare donaţiile la sediul nostru din str. Mihai Eminescu nr. 56, parter, la departamentul de Mica Publicitate, de luni până vineri, între orele 8.30-15.30, iar sâmbăta între orele 9.30-12.30.

Dăruieşte o carte! Fii parte din poveste!

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro