Mergi la conţinutul principal

Campania “Fii alături de noi în lupta împotriva COVID-19!”. Restaurantul “Donaris” susţine eroii de la Salvare

• administratorul localului a ales să le ofere un prânz medicilor, asistenţilor şi ambulanţierilor, iar de Florii s-a făcut prima livrare • Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila are nevoie de donaţii în această perioadă • prin campania “Fii alături de noi în lupta împotriva COVID-19!”, demarată de Asociaţia “Pentru Adevăr” şi cotidianul “Obiectiv – Vocea Brăilei”, banii adunaţi vor fi folosiţi pentru a cumpăra echipamente şi materiale sanitare

 

Gesturi mici de la oameni cu suflet mare! Restaurantul “Donaris” s-a alăturat campaniei de sprijinire a eroilor din prima linie şi va oferi mâncare echipei Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila. Prima livrare a fost făcută duminică, de Florii, zi de sărbătoare, atunci când 40 de porţii de Peşte preparate de bucătarii restaurantului au ajuns la angajaţii de la Ambulanţă. Iar administratorul localului ne-a declarat că va continua să facă astfel de acţiuni.

“Înainte de declanşarea crizei de coronavirus noi am aprovizionat restaurantul, dar cum în această perioadă este închis şi nici livrări nu mai face ne-am gândit să nu aruncăm produsele pe care le avem pe stoc. Aşa că, în măsura în care putem, angajaţii noştri le vor pregăti în bucătărie şi le vor livra celor de la Ambulanţă”, ne-a declarat Marian Lungu, administratorul Restaurantului “Donaris”.

“Nu ne dăm, nu ne lăsăm!”

Acesta este sloganul echipei Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila în această perioadă. Indiferent cât de greu le este, indiferent de pericolele la care se pot expune, medicii, asistentele, ambulanţierii şi toţi ceilalţi angajaţi încearcă să îşi păstreze optimismul.

“Suntem la datorie şi răspundem apelurilor. Toată lumea e la muncă, ne bucurăm că sunt sănătoşi şi avem o grijă mare atunci când mergem la intervenţii. Îi costumăm corespunzător ori de ori e nevoie şi plecăm pe teren. Procesul acesta cu îmbrăcatul creşte puţin timpul de intervenţie însă trebuie să o facem şi încercăm să răspundem cât mai bine chemărilor. Sunt bolnavi care au nevoie de ajutor, sunt şi cei care sunt în carantină şi au diverse afecţiuni şi ne solicită iar noi trebuie să ajungem la toţi. Şi încercăm să ne păstrăm optimismul. Nu ne dăm, nu ne lăsăm!”, ne-a declarat dr. Vioriga Iuga, managerul SAJ Brăila.

Aceasta a ţinut să le mulţumească încă o dată tuturor celor care au făcut donaţii pentru Salvare. Iar de donaţii e nevoie continuă în această perioadă, mai ales de echipamente, măşti şi mănuşi.

Astfel, în cadrul campaniei “Fii alături de noi în lupta împotriva COVID-19!”, derulate de Asociaţia “Pentru Adevăr” şi cotidianul “Obiectiv – Vocea Brăilei”, ne vom orienta spre sprijinirea eroilor de la Ambulanţă, spre Spitalul Judeţean orientându-se marea majoritate a donatorilor.

Alătură-te şi tu campaniei noastre şi donează în contul:

RO68 RNCB 0048 1574 2400 0001, BCR- Sucursala Brăila.

Toate donaţiile vor fi mediatizate în ziarul „OBIECTIV- Vocea Brăilei” şi pe site-urile: www.obiectivbr.ro şi www.asociatiapentruadevar.ro

Până ieri nu intrase în contul asociatiei niciun leu cu această destinaţie. Precizăm că vom mediatiza la leuţ tot ce se va face cu banii donaţi de dvs!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro